Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2021

    Bardzo szybka wysyłka! Niestety sprawa została nieco zmiażdżona podczas transportu, ale na szczęście moblite nie został uszkodzony. Moblite7 lata bardzo szybko i bardzo długo. Ładowanie baterii wynosi około 20 minut. Jednak, Stojak na baterie znajduje się w złym miejscu (zbyt blisko kabli), więc ciągłe wpychanie baterii do i z wieszaka spowoduje uszkodzenie izolacji kabla lub nawet jego złamanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    2 tygodnie, szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane. Dron lata bardzo dobrze, idealny do wewnątrz i może również obsługiwać umiarkowany wiatr. Rozbiłem go kilka razy i latał tak samo dobrze jak po podłączeniu pierwszej baterii. 450mah trwa około 4 i pół minuty, bez ruchów acro. Bateria Inches 650mah trwa około 5 i pół minuty, ponownie, bez ruchów acro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Otrzymane w ciągu 3 tygodni, bez podatku, dobrze zapakowane. Zgodnie z ogłoszeniem. Połączyłem moduł XJT w trybie D8 bez problemu. Potem ustawimy drona przy betalotach i radio, żeby VC ustawił tryb lotu: uzbrojony, poziomy i kąt. Już zaczęłam z nim latać w domu, jest naprawdę dobrze. Zdałem sobie sprawę tylko, że guma na pochłaniaczach wstrząsów, która przytacza płytkę do ramy, była po złej stronie, a głowa śruby oparła się o płytkę, ale łatwo to naprawiłem. I z małym ładunkiem udało mi się lecieć około 8 minut z każdą z baterii, które w niej wpłynęły. Polecam dla każdego, kto chce nauczyć się FPV i trenować w pomieszczeniach, jestem bardzo zadowolony z drona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Łał 9min lotu wewnątrz z 650mah 1s lipo, moblite7 jest wytrzymały, ale bardzo lekki poniżej 20g i dobry PID do latania wewnątrz lub na zewnątrz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Doskonałe latanie i mnóstwo zabawy zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz w spokojne dni. Zdecydowanie polecam, kupiłem 2 jako zapas. Dobrze zapakowane, bezpiecznie i szybko dostarczone przez zespół Banggood bez żadnych uszkodzeń. Uwaga: należy uważać na orientację żyroskopową, jeśli jest on przesunięty do BF 4 i powyżej (płynięcie deski jest odwrócone), należy również uważać na ustawienia ESC podczas modernizacji / płukania ESC (Kompensacja Demag musi być ustawiona na „niskie"; a czas pracy na średnie lub średnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Best whoop I've flown, nippy and long flight times... modded with a uz80 frame for better durability and fight characteristics...19.5 grams on new frame

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetnie lata! Załączone baterie są dobre, ale nie pasują do miejsc w poza tym bardzo dobrej torby. Musiałem przerobić antenę, żeby nie wrzucić jej do rekwizytu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Model ten jest oceniany jako „najlepszy" ogólnie bezszczotkowany (czas lotu, wydajność, trwałość). Będę modować przez dodanie koronki i mrówki lite (wolę mrówki lite). Doskonała cena (zakupiona w sprzedaży od Banggood).. Dobrze zapakowane, bezpiecznie i szybko. Dziękuję, zespół Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Bezszczotkowe rzęsienie 1s Fpv to naprawdę najlepszy sposób na rozpoczęcie. Ten model dobrze wykonuje swoją pracę. Pracuje również na zewnątrz. Rama jest łatwa do złamania przy stosunkowo małym kontakcie z twardymi przedmiotami. W pakiecie jest dodatkowy zapas, ale udało mi się go naprawić (przezroczystą) rurką termokurczliwą. Zalecane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Świetny mały dron, działa dobrze. Wielu pepole'ów mówi, że łatwo się łamie, ale latam nim przez tydzień, rozbijając się o wszystko i nie pękł. Więc zdecydowanie polecam! Również baldachim z którego pochodzi jest do dupy, więc wydrukowałem swój własny. Otrzymuję około 9 minut lotu. świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft42 381
    • Ft87 792
    • Ft28 982
    • Ft72 655
    • Ft34 964
    • Ft69 628
    • Ft31 179
    • Ft51 463
    • Ft158 937
    • Ft41 978