Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2017

    The output connector fits Sony, but the input connector for the mains is not a standard IEC connector and no power cable is supplied. I have tens of power cables lying around with an IEC connector (as shown on the photo), but only found a single one that fits this non-standard triangular socket. The unit looks good and seems to work, providing 19V @ 4A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Bardzo szybka, doskonała uwaga produktu połączenie kabla z głównym nie jest zawarte nawet jeśli opis produktu nie jest zbyt jasny i jeśli nie masz starego może być problemem ze względu na szczególny kształt przypominający trójkąt używany przez Compaq sony i innych producentów Dla reszty operacja jest idealna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    working good not as expected but still usable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    Good product but it is not sold with the power cable which is a bit special and must be bought separately (AC Power Supply Cable Adapter Cord Lead 3-Prong for Laptop).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2018

    Non scalda molto seppure più leggero dell'originale,per ora mantiene ciò che promette. Manca però la spina di corrente e il tripode non è facilmente reperibile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2017

    Заявлено 19,5 V в реальности 19V. Для блока питания довольно легкий-я не уверен, что будет работать исправно в течении месяца.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2016

    Oops, I ordered the wrong one, but I got the one I ordered and it arrived quickly. The price was so low, there's no point in sending it back. Really, it's a great deal, great service!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2017

    MArche nickel avec mon vaio.. Cable secteur non inclus a acheter a part. Modele specifique 3 plots

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2018

    Спасибо супер быстрая доставка в отличном состоянии

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,784
    • Ft5,427
    • Ft5,766
    • Ft6,784
    • Ft7,463
    • Ft5,088
    • Ft6,445
    • Ft17,644
    • Ft9,160
    • Ft5,427
    • Ft4,409
    • Ft4,409
    • Ft9,870
    • Ft5,766
    • Ft1,694
    • Ft6,784
    • Ft16,966
    • Ft2,033