Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2017

    Excelente producto, realmente quede satisfecha con la calidad, tamaños, variedad de modelos y excelente acabado de cada una de las pequeñas llaves, ideal par adornos o trabajos en artesanias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2016

    The description of the product clearly says : "For jewelry". But you don't give the size of the keys. Some of them are very small (10 mm). The longer one is 60 mm. The quality is good for jewelry. It could be better if the key were placed next to a measuring instrument on the photos, not on an unknown piece of wood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2017

    Nice retro style keys. Can be used as a decoration. Nice gift. Kind of smaller than I expected but cute.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2016

    Per gli amanti dello STEAMPUNK è proprio un bell'acquisto ! Articoli ben rifiniti e piacevoli al tatto ed alla vista. Acquistati in magazzino EU, ricevuti dopo 12 gg ! ACQUISTO CHE CONSIGLIO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2018

    Received fast and good product thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2017

    I bought these keys for gift.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2016

    Wonderful masterpiece Thank you for your cooperation to get them today has increased my admiration for the wonderful Bmoukekm thank those in charge of Al-site

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • HH9VIP3
    US
    06/07/2022

    Wszystkie klucze miały dobre dopasowanie i wykończenie. Zostały kupione w prezencie. Bardzo się z nich cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Są słodkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.30
    • US$8.99
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$5.24
    • US$4.99
    • US$24.48
    • US$8.07
    • US$11.49
    • US$8.07
    • US$18.29
    • US$14.48
    • US$7.34
    • US$21.82
    • US$10.46
    • US$16.00
    • US$10.26
    • US$9.99