Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(393)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(393)
    • 5 Star(351)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Chłodna i mała kamera szpiegowska. Jakość wideo nie jest idealna, ale ok (4 gwiazdki). Może być używany jako WebCam(!) 720p Wymaga specjalnego kabla USB (pod warunkiem) Szybka dostawa z CZ - dzięki Oto mój skrócony opis użycia, który umieściłem na kamerze: (P = przycisk zasilania, M = przycisk trybu): 2s P na (niebieskie 3x) +5s P wyłączony P start/stop/foto (brak LED podczas rec) M 720p (niebieski) + 1080p (fioletowy) +Foto (czerwony) 2s P na podczerwień (czerwona 2x) & off (3x) Wykrywanie ruchu 3s M (czerwony 3x, niebieski) Może to pomoże...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    To jest fantastyczny stosunek jakości do mini HD DV, mój pierwszy film był przywiązany do mojego Zohda Talona i nagrywał świetnie, tylko na dole nagrywa w 5 minutowych pętlach, ale to nic wielkiego, jeśli edytujesz swoje filmy! Waży prawie nic i jest idealny do przypinania się do samochodów RC, samolotów lub quadów do jakiegoś świetnego materiału akcji! Magnes jest po przeciwnej stronie urządzenia do soczewek, ale jest bardzo silny, umieściłem go na pokrywie bagażnika i poszedłem na przejażdżkę, nie spadł więc kciuk do góry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Aparat jest właściwie bardzo mały, jak pokazano na zdjęciach reklamowych, pomimo kilku sprzecznych komentarzy. Dla mnie jego niewielki rozmiar i istnienie wewnętrznej baterii, choć słabe, są jej najlepszymi cechami. Aparat robi dokładnie to, co ma robić: fotografuje, nawet strzela z podczerwieni i wykrywa ruch. Nie oczekuj wysokiej jakości obrazów ani doskonałego funkcjonowania, bo mówimy o mini kamerze, która kosztuje 21 dolarów. Nie zauważyłem żadnej różnicy w kliszowaniu 720p i 1080p, które są ogólnie dobrze ziarniste, ale jakości akceptowalnej dla kategorii sprzętu. Lubiłem różne przywiązania, które jej towarzyszą i magnes na jej plecach. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Spróbujemy i zobaczymy jak to jest. Wielką zaletą jest mała przestrzeń (nawet mniejsza niż się spodziewałem), jak również sama powierzchnia metalu przylega do niej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Za cenę, którą jestem zadowolona.. Nadal muszę być w stanie usunąć datę.. Albo przynajmniej umieść to dokładnie (czy ktoś wie jak to zrobić?)! To jest zrzut ekranu filmu zrobionego na mojej Pinie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Ładny produkt. Kompletny z wielu akcesoriów. Uwaga, obsługuje SD maksymalnie do 32 GB, nie jest wymieniony w opisie, ale jest zapisany w instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt szybko się pojawi i go przetestuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Właśnie otrzymałem rozkaz i jak na razie dobrze. Był dobrze opakowany bez żadnych uszkodzeń. Jak na razie super szczęśliwy. Nie mogę się doczekać, żeby to sprawdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Niezły prodact, dziękuję 😀😀😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 256
    • Ft6 975
    • Ft7 605
    • Ft7 909
    • Ft6 083
    • Ft5 170
    • Ft8 365
    • Ft9 978
    • Ft2 340
    • Ft4 461
    • Ft4 744
    • Ft5 170
    • Ft118 375
    • Ft29 210
    • Ft5 474
    • Ft185 595
    • Ft5 277
    • Ft6 692