Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(401)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(401)
    • 5 Star(358)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Chłodna i mała kamera szpiegowska. Jakość wideo nie jest idealna, ale ok (4 gwiazdki). Może być używany jako WebCam(!) 720p Wymaga specjalnego kabla USB (pod warunkiem) Szybka dostawa z CZ - dzięki Oto mój skrócony opis użycia, który umieściłem na kamerze: (P = przycisk zasilania, M = przycisk trybu): 2s P na (niebieskie 3x) +5s P wyłączony P start/stop/foto (brak LED podczas rec) M 720p (niebieski) + 1080p (fioletowy) +Foto (czerwony) 2s P na podczerwień (czerwona 2x) & off (3x) Wykrywanie ruchu 3s M (czerwony 3x, niebieski) Może to pomoże...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    To jest fantastyczny stosunek jakości do mini HD DV, mój pierwszy film był przywiązany do mojego Zohda Talona i nagrywał świetnie, tylko na dole nagrywa w 5 minutowych pętlach, ale to nic wielkiego, jeśli edytujesz swoje filmy! Waży prawie nic i jest idealny do przypinania się do samochodów RC, samolotów lub quadów do jakiegoś świetnego materiału akcji! Magnes jest po przeciwnej stronie urządzenia do soczewek, ale jest bardzo silny, umieściłem go na pokrywie bagażnika i poszedłem na przejażdżkę, nie spadł więc kciuk do góry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Aparat jest właściwie bardzo mały, jak pokazano na zdjęciach reklamowych, pomimo kilku sprzecznych komentarzy. Dla mnie jego niewielki rozmiar i istnienie wewnętrznej baterii, choć słabe, są jej najlepszymi cechami. Aparat robi dokładnie to, co ma robić: fotografuje, nawet strzela z podczerwieni i wykrywa ruch. Nie oczekuj wysokiej jakości obrazów ani doskonałego funkcjonowania, bo mówimy o mini kamerze, która kosztuje 21 dolarów. Nie zauważyłem żadnej różnicy w kliszowaniu 720p i 1080p, które są ogólnie dobrze ziarniste, ale jakości akceptowalnej dla kategorii sprzętu. Lubiłem różne przywiązania, które jej towarzyszą i magnes na jej plecach. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Spróbujemy i zobaczymy jak to jest. Wielką zaletą jest mała przestrzeń (nawet mniejsza niż się spodziewałem), jak również sama powierzchnia metalu przylega do niej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Za cenę, którą jestem zadowolona.. Nadal muszę być w stanie usunąć datę.. Albo przynajmniej umieść to dokładnie (czy ktoś wie jak to zrobić?)! To jest zrzut ekranu filmu zrobionego na mojej Pinie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Ładny produkt. Kompletny z wielu akcesoriów. Uwaga, obsługuje SD maksymalnie do 32 GB, nie jest wymieniony w opisie, ale jest zapisany w instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt szybko się pojawi i go przetestuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Właśnie otrzymałem rozkaz i jak na razie dobrze. Był dobrze opakowany bez żadnych uszkodzeń. Jak na razie super szczęśliwy. Nie mogę się doczekać, żeby to sprawdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Niezły prodact, dziękuję 😀😀😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 874
    • Ft48 660
    • Ft27 502
    • Ft7 755
    • Ft13 397
    • Ft24 422
    • Ft9 165
    • Ft49 365
    • Ft5 285
    • Ft9 165
    • Ft91 589
    • Ft4 580
    • Ft6 280
    • Ft8 460
    • Ft5 285
    • Ft6 344
    • Ft188 985
    • Ft10 072