Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2022

    Kupiłem to, żeby się zanudzić. Szybko obejrzałem, jak to zrobić na YouTube i otworzyłem zamek przy trzeciej próbie. Próbowałem kilku różnych klawiszy i znalazłem parę, która działa najlepiej. Myślę, że już zdjęłam zamek trochę, kiedy włożyłam narzędzie dźwigni i zastosować to trochę ciśnienia, to zawsze obraca się do dużo, a potem nie pomoże włączyć mechanizmu blokującego. Pewnie kupię prawdziwą kłódkę, żeby się z nią zabawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Konstrukcja klawiszy jest masywna. Przysyłają z nim ćwiczebny zamek i opis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo szybka dostawa. (ang.). Części są w porządku. Jakość wygląda w porządku. Piękny, oryginalny skórzany futerał.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    To był opóźniony przyjazd, ale bardzo zadowolony z produktu. Otrzymałem go całkowicie i w dobrym stanie. Mam nadzieję, że jego funkcjonalność będzie skuteczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Very good tools, the rakes are a real insider tip!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Dobry wyrób! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Te używam jako EDC, dobre okrągłe cienkie kilo, które w ogóle mnie nie obciążają. Dobrze, że masz na sobie cały czas, to się przydało więcej razy, niż mogę zliczyć w ciągu ostatniego tygodnia...to jest dobry zakup. Tak, Blokada może być powtórzona w razie potrzeby, jeśli masz więcej pinów, które chcesz wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Otrzymane szybko w dobrym stanie. Jestem w tym nowy i byłem w stanie otworzyć jedną kłódkę i wybrać inną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Good for begginers, but won't last long.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.98
    • US$19.43
    • US$78.10
    • US$27.71
    • US$12.84
    • US$9.57
    • US$18.69
    • US$35.99
    • US$14.33
    • US$63.51
    • US$25.99
    • US$9.99
    • US$35.22
    • US$10.12
    • US$9.66
    • US$32.33
    • US$27.99
    • US$12.69