Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Pudełko było trochę nie w formie, ale narzędzie, ładowarka i adapter wtykowy w dobrym stanie, było z 5 uchwytami i 2 miękkimi kawałkami polerowania, Wszystkie instrukcje i przewodniki są w języku chińskim, więc jeśli nie czytasz chińskiego to musisz zrozumieć, że jest to dobra wartość Sznurowana grawer DIY i dobre narzędzie wykończeniowe

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Produkt zapewnia to, co obiecuje. Nie jest silny, tylko do drobnych napraw. Silniejsze ciśnienie, albo jeśli mandrel się zablokuje, zatrzymuje się i pulsuje. Za zapłaconą cenę, była dużo warta. Nie byłem opodatkowany za produkt o niskiej wartości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dla mojej potrzeby jest to zrobić szczegóły i małe wykończenia znalazłem doskonały. Myślałem, że przyjdzie z zestawem papieru ściernego i itp, jak to jest na zdjęciu reklamy, niestety nie postępują jednak jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Silnik jest słaby, zatrzymuje się na dwóch palcach bez problemów, ale dla małych prac pójdzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Narzędzie to jest podporowo mocne, a 1amp 12 wolt zasila bit bardzo dobrze. To dobrze działało na zakończenie w potrzebie na jednym z moich projektów w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Nie wziąłem całego produktu, plus pusta torba, w której przyszły krążki, szlifowanie i wiertło, gdzie jest zabezpieczenie tego, co kupujesz, bardzo źle, nie kupię tego ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    To idealny produkt, jest trochę późno, ale czekałem, jest tani i wart swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Doskonały produkt. Już użyłem do wyposażenia mojego topora, jest świetnie błyszcząca krawędź wykończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Jest to produkt wystarczająco dobry jak na swoją cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 579
    • Ft6 957
    • Ft6 957
    • Ft22 293
    • Ft15 062
    • Ft21 087
    • Ft22 865
    • Ft11 597
    • Ft14 911
    • Ft6 957
    • Ft9 337
    • Ft9 608
    • Ft15 664
    • Ft9 518
    • Ft11 551
    • Ft12 049
    • Ft9 036
    • Ft18 074