Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Wszystko jest w porządku, jest tylko trochę głośno. To także dlatego, że cios nie jest pneumatyczny, ale mechanik. Myślę, żeby to uporządkować i zobaczyć, co się dzieje w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    polecam spełnia swoje zadanie warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Looks good. Strong materials. Heavy machine. works with my other drill machine battery what i bought from bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Отличный аппарат, мобильный, бесщеточный мотор, под АКБ Makita. Четыре режима работы, реверс, блокировка кнопки и регулировка скорости. Обрезиненная ручка. Для не профессиональной работы дома самое то, что надо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Super cena. Funkcjonalny, zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Działa do tej pory dobrze, wiercone jedzenie nie ma nic do tej pory, pomimo całkowicie zmiażdżonego pudełka (dolnego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    pelas primeiras impressões bem forte e bom acabamento, agora é colocar na obra e ver até aonde ela trabalha bem.. satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Bardzo ładne narzędzie, wystarczająco silne. Używałem go z baterią makita 18v i działa dobrze. Kupić bez zastanowienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Na widoku i przy pierwszym włączeniu wydawało się dość potężne urządzenie, wszystko będzie zależeć od tego, jaką baterię makita umieścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$59.99
    • US$79.99
    • US$149.99
    • US$124.99
    • US$69.99
    • US$95.99
    • US$69.99
    • US$43.99
    • US$292.20
    • US$123.57
    • US$89.99
    • US$136.71
    • US$135.12
    • US$45.99
    • US$121.89
    • US$150.64
    • US$48.55