Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Przybyło bardzo szybko i ze wszystkim ok, wygląda bardzo solidnie, muszę poczekać na akumulator, który kupiłem część, aby móc ją przetestować później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Doskonała niezawodna sprzedaż Doskonały produkt działa bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Jest oczywiste, że nie będąc oryginalnym, w niektórych aspektach wygasa w „chipie". W szczególności odnosi się do trzech aspektów, które sprawiły, że podkręciłem usta: - Instrukcje; arkusz A5 złożony w środku i TYLKO w języku angielskim. - Kabel zasilający; jeden metr długości i kabel bardzo niskiej jakości. - Bagnet mocowania baterii; obfita gra tego elementu jest niepokojąca!! Mam nadzieję, że nie złamie się zbyt szybko, w przeciwnym razie oszczędności uzyskane z zakupu tego klonu nie będą uzasadnione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Halo nie ładuje baterii, która kupuje si zrobić tej samej marki makita dostaje jasnozielony i czerwony przerywany i nie ładuje jest ale odpowiedź

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2020

    Mam paczkę, ładowanie wydaje się normalne, nawet przy muzyce. To znaczy, ostrzega cię, czy bateria jest naładowana. Nie wiem, jak długo to potrwa, ale na razie jestem szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Ta ładowarka działa na oryginalne baterie Makita. I puszcza piosenkę, kiedy bateria jest pełna :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    To nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Jeszcze nie przetestowane, bo wciąż czekam na baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Bardzo dobry produkt. Dziękuję bardzo banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Długi czas dostawy, w przeciwnym razie ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$12.99
    • US$13.85
    • US$7.99
    • US$15.00
    • US$24.24
    • US$16.99
    • US$10.49
    • US$16.16
    • US$39.26
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$8.99
    • US$16.16
    • US$4.79
    • US$26.55
    • US$11.54
    • US$77.37