Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Pasuje do makity 18V akumulator bardzo ładny, nawet następnej generacji baterii (znałbym, że lepiej niż oryginalne narzędzia). Tworzywa sztuczne są solidne i bardzo precyzyjne.Maszyna nie omija podczas pracy, nie utkwiła w trakcie badania, tylko zwolniła. Staram się ciąć twarde drewno i stal za pomocą załączonych ostrza i moich. Maszyna powinna być potężniejsza, ale za te pieniądze to była wielka sprawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Naprawdę dobra piła. Bateria Makita pasuje idealnie. Podczas piłowania jest zapalone. Dość pił. Polecam. W tej cenie zdecydowanie dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Pakiet przybył w dobrym stanie i działa idealnie z małymi krokami oscylacyjnymi, ale kuting działa dobrze z baterią makita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Doskonały produkt wypróbowany zarówno na drewnie, że metal bardzo dobrze się ulatnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Ogólnie, jestem z tego zadowolony, to świetna mała piła do rozbiórki. Szybko zamontowana głowa. Jest udowodnione na drewnie, jest wystarczająco mocne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Piła szablarska przybyła z czasem. Pakowanie i piła w nienagannym stanie. Nadaje się do oryginalnych baterii Makita i działa doskonale podczas krótkiej próby. Przy tym stosunku ceny do wydajności nie ma na co narzekać - pełny wynik!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Budowa wydaje się mocna, ale nie miałem jeszcze okazji spróbować. Oryginalna bateria Makita pasuje. Pewnie nie ma ochrony baterii, więc uważaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    VŠETKO W PORIADKU FUNGUJE. OK - SUPER!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dzięki za szybką dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Próbowałem - maszyna działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 911
    • Ft25 752
    • Ft10 509
    • Ft19 779
    • Ft17 518
    • Ft24 647
    • Ft22 073
    • Ft14 332
    • Ft33 445
    • Ft14 714
    • Ft9 108
    • Ft23 570
    • Ft20 968
    • Ft25 016
    • Ft21 337
    • Ft23 889
    • Ft11 369
    • Ft3 307