Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(945)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(945)
    • 5 Star(858)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    Nienajgorszy montaż baterii. Rzeczywista pojemność przy rozładowaniu 4.04 A*h dla zadeklarowanych 5. Wcześniej wszystkie komórki były wyważone i w pełni naładowane z ładowarki zewnętrznej. Obwód wewnątrz zespołu akumulatora doskonale sprawdza się z klonem makite ładowania. Ale ważne jest, aby zrozumieć, że nie ma kluczy bezpieczeństwa do głębokiego rozładowania i ładowania w tym schemacie. Nie ma też równoważników. Sterowanie napięciem odbywa się w jednym ogniwie, a podczas ładowania ładowarka jest po prostu wyłączana w interfejsie. Lepiej jest zastąpić taki system sterowania BMS z każdą komórką i kluczami bezpieczeństwa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Perku panašų jau trečią kartą. Vienas iš ankstesnių dirba gerai, o antras sugedo, dėl mano kaltės. Palikau krautis, o prisiminiau po paros. Gerai kad nekilo gaisras. Išardžius, radau kelias celes suveikusiom apsaugom. Žodžiu, reikia laikytis saugumo taisyklių ir bus gerai. Šis supakuotas gerai, pristatytas greitai. Pirkau su akcija. Rekomenduoju.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Przybył na czas. Pakiet nie jest uszkodzony.Wydaje się być dobrej jakości.1 jest w pełni naładowany 2 nie działa idealnie. Będzie testować, gdy ładowarka dotrze do akumulatora.W środku nieznana prawdziwa pojemność, po przetestowaniu powróci z informacjami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Jest bardzo podobny do oryginału. Mówią, że ma pojemność 6 Ah, ale waży mniej niż 5 Ah... Może mieć pojemność 44,5Ah. Ładuje się dobrze z oryginalną ładowarką, ale nie działa w pełni... Nie wpuszczaj go do ładowarki przez kilka godzin!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Pakiet z akumulatorem dotarł dokładnie na czas, wskazany przez sprzedawcę. Przesyłka jest dobrze zapakowana. Wielkie dzięki dla sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    i tested it hard, 1hour cutting wood, super quality! 5.0Ah real! Makita battery for the best price. 2 days delivery is very fast , thanks bangood 😉😁 objednáno z CR odesláno ze skladu v ČR 1 a pul dne od objednavky byla baterie u nas v Ostravě.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Szybkość wysyłki była dobra z magazynu. Bateria jest niemarkowa, oprócz specyfikacji z dołu. Ma indikator z przodu z trzema kreskami stanu ładowania. Działa dobrze z piłą łańcuchową (przeznaczony dla baterii makita) Wydaje się być solidny produkt, ale widziałem, że 5.0ah jest 4.0 rzeczywista pojemność. W sumie wygląda dobrze i działa dobrze. Muszę również zamówić ładowarkę Makita, aby zobaczyć, jak dobrze się ładuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Zamówienie pre-order, dostawa kurierem na zamówienie, ostatno napiszę później. Użyję go w karbobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Zamówienie 18V 5 Ah 2 szt Wymiana baterii dla Makita 18 V BL1850 przybył w uzgodnionym czasie i w doskonałym stanie. Wszystkie urządzenia przetestowane i działają prawidłowo. Polecam powyższe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    ich finde vor allem die Verpackung hervorragend. die Art wie der Versand geregelt wurde hat wie immer hervorragend funktioniert. darüber hinaus ist das qualitätsmanagement wirklich gut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$30.99
    • US$32.33
    • US$34.99
    • US$36.99
    • US$42.99
    • US$42.72
    • US$9.19
    • US$49.99
    • US$148.99
    • US$29.99
    • US$6.35
    • US$17.99
    • US$11.03
    • US$10.38
    • US$14.94
    • US$15.99
    • US$89.99