Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1149)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1149)
    • 5 Gwiazda(1032)
    • 4 Gwiazda(72)
    • 3 Gwiazda(12)
    • 2 Gwiazda(5)
    • 1 Gwiazda(28)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2020

    I got it in 6 week. Very good value for money. Massive piece and excellent assembly. Fits well with my original Makita drill and charger. I'm happy with it. I strongly recommend. 6 hét alatt kaptam meg. Nagyon jó ár-érték arányú. Masszív darab és kiváló az összeszerelés. Jól illeszkedik az eredeti Makita csavarozómmal és töltőmmel. Elégedett vagyok vele. Ajánlom mindenkinek. Külön jó az akksi ellenörző lámpa, ami az eredetin nincs is...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    ...to nie Makita, ale kiedy kupujemy, wiemy przez co przechodzimy... Na razie ma się dobrze. Pierwszy zarzut... nie... Równoważnik ładowania... Więc nie zostawiaj go na ładowarce! ...to nie to samo co zdjęcia w opisie. Ale w Chinach można ochrzcić dziecko. Szybka misja!!!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Akumulator jest dobry, jakość montażu kodu. Elementy są zainstalowane wysokoprzepływowe (30A) sony se us186550vtc4 c4 2100ma każdy, całkowita pojemność to 4200m, co dla tych pieniędzy jest dobre. Zdecydowanie polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Nienajgorszy montaż baterii. Rzeczywista pojemność przy rozładowaniu 4.04 A*h dla zadeklarowanych 5. Wcześniej wszystkie komórki były wyważone i w pełni naładowane z ładowarki zewnętrznej. Obwód wewnątrz zespołu akumulatora doskonale sprawdza się z klonem makite ładowania. Ale ważne jest, aby zrozumieć, że nie ma kluczy bezpieczeństwa do głębokiego rozładowania i ładowania w tym schemacie. Nie ma też równoważników. Sterowanie napięciem odbywa się w jednym ogniwie, a podczas ładowania ładowarka jest po prostu wyłączana w interfejsie. Lepiej jest zastąpić taki system sterowania BMS z każdą komórką i kluczami bezpieczeństwa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Akumulator robi swoje. Ale nie ma złącza wyważającego dla mojej ładowarki dla baterii modelowych, a ja go przylutowałem (patrz zdjęcia). Łącznik jest ukryty w pudełku. Ale za ładowanie powinienem rozmontować skrzynkę. Akumulator ma 3 diodowy wskaźnik ładowania, bardzo przydatny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Acc na rzekomo 6Ah daje około 4Ah (wewnątrz 5 par 18650, każda para 18650 ma pojemność około 4Ah). Za 23$ (kupiłem ze zniżką) - to normalna bateria, za prawdziwą cenę 36$- oczywiście, że nie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Na zewnątrz całkiem nieźle. Otworzyłem. Niestety, nie ma żadnego aktu równowagi. Nieznane elementy 10 elementów, czujnik temperatury, wskaźnik stanu ładunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Jak na razie dobrze. Pasuje do mojej ładowarki i wielonarzędzia. Pasuje też klucz uderzeniowy, który kupiłem od Banggood. Będzie musiał sprawdzić, jak dobrze rządzi i jak długo to trwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Rzeczywista pojemność 4125 mAh. Szybka dostawa 6 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Nem olyan jó minőségű, mint a gyári, de működik. Szerintem nem hozza a gyári értéket, illetve a gyári mintha stabilabb működést eredményezne. Ettől függetlenül szerintem remek vétel volt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$32.99
    • US$59.99
    • US$59.87
    • US$8.04
    • US$6.99
    • US$9.19
    • US$5.74
    • US$8.04
    • US$13.99
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$11.49
    • US$22.99
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$9.33
    • US$20.99