Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2020

    Działa z kluczem uderzeniowym zamówionym na tej stronie bez problemu. Nie mogę stwierdzić po oznakowaniu jakie baterie są w środku, jest prosty obwód do sprawdzenia napięcia baterii, przepięcia, prądu i temperatury, ale brak cech wyważenia. Kupiłem kabel balansujący do baterii 5S i planuję go dodać, żeby ładować go na ładowarkach imax/turigy, nie widzę powodu, by kupić ładowarki Makita lub makita za 1 baterię. Jeśli baterie padną, łatwo będzie je wymienić, a może nawet kupić lepsze pojemnościowe, trudno jest zdobyć pudełko na baterie i adapter. Nie sprawdziłem jeszcze pojemności, więc nie mogę potwierdzić oceny 4ah, dopóki nie dostanę kabla, wszystko działa z kluczem uderzeniowym „makita" z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Bateria naładowana i w pełni sprawna. Pasuje zarówno do mojego śrubokręta (replika Makita), zarówno do piły okrągłej (oryginalna Makita). W bagnecie ładowarki (replika DC18RC 3A Makita) natychmiast rozpoczyna ładowanie, bateria nie grzeje i kończy swój cykl. Nie mogę jeszcze powiedzieć, czy ma taką samą odporność czasową, ale, do tej pory zachowuje się w ten sam sposób, jak oryginalna Makita BL1830-4.0Ah. Dobry zakup, zrobiłbym to jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2019

    Pratique en batterie d'appoint et pour remplacer à pas cher celle d'origine. Les batteries à l'intérieure n'ont aucune inscription et difficile d'en connaitre ni la provenance ni la qualité. Mais à ce prix (super) je doute fort qu'elles rivalisent avec des samsung, LG et autre Sanyo... à voir sur la durée. Pour ma part, c'est le contrôleur qui m’intéresse au cas ou il me faudrait changer les batteries à l'intérieure.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Batterie pour Clé a Choc style "MAKITA" , Batterie en 18 volts 3.0 Ah , dommage qu'il n’y a pas de stickers, pas encore testé donc on verra un autre jour pour lez power ,par contre livraison assez rapide , thanks BanggooD...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2018

    la qualité du plastique fait assez fragile et cassant. j'ai pas testé la longévité de la batterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    good the order is not correct in previous messages explain with pictures what is the battery I need. Repeats the lack of understanding when choosing the battery. I send a picture again of the one I need that is smaller in size and voltage 10.8 v

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Аккумулятор рабочий, заряжается, пластик нормальный. На инструмент Макита садится с большим зазором и люфтит(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2018

    Aparentemente produto de qualidade em função do preço!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    Perfect battery, affordable price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2019

    이제야 도착했네요 전압은 잘 나오고 있고 전동공구는 잘돌아가네요

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 079
    • Ft12 976
    • Ft8 777
    • Ft11 486
    • Ft15 031
    • Ft6 657
    • Ft14 226
    • Ft17 829
    • Ft12 409
    • Ft45 106
    • Ft7 626
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft2 095
    • Ft5 592
    • Ft4 841
    • Ft14 650
    • Ft15 134