Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2021

    Bardzo dobre i niedrogie rozwiązanie, ze względu na możliwość regulacji czasu spawania, moc może być dobrze regulowana. Na prąd może mieć wpływ stan ładowania baterii i współczynnik mocy/c. To wymaga trochę wysiłku na początku. Najlepiej jest spawać tylko cienkie paski, ponieważ jeśli ustawienia są zbyt wysokie, komórka, która ma być spawana może zostać uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Jest niekompletna. Gdzie jest kwiat i inne elementy maszyny spawalniczej Proszę przynieść inne komponenty i skontaktować się ze mną w języku arabskim, jeśli to możliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Produkt otrzymany.Wygląda ok. Jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Drogi panie, zamówiłem spawanie pcb i długopis, ale otrzymałem tylko spot spawalniczy. Co mogę teraz zrobić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Produkt otrzymany.Wygląda ok jak zawsze.Jeszcze nie testowany.Dzięki banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    SA
    20/08/2021

    Powinieneś zostać ostrzeżony, że są dwa modele. Musisz potwierdzić przy zakupie, który formularz chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Dzień dobry. To nie jest moje zamówienie. !!!!! proszę przesyłać właściwy towar. Pozdrawiam Krzysztof Stryczek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Kupuję płyty i długopis, ale wysyłasz mi tylko długopis spawalniczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    product came without controller board and it's clearly cheating

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Był świetny dla kilku testowych spoinów, a potem zaczęły iskrzyć z PCB, jeden mały tranzystor się stopił i kilka mosfetów poszło na gorąco i dym. Czytałem jedną recenzję, w której była podobna sprawa, jak ja, nie wiem, czy dostaliśmy złe wiadomości z poniedziałku, czy co. Mały minus, nie zawiera żadnych instrukcji, na przykład, co led kolory oznacza byłoby świetne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 112
    • Ft14 387
    • Ft2 646
    • Ft3 784
    • Ft10 977
    • Ft6 813
    • Ft5 675
    • Ft5 571
    • Ft4 915
    • Ft8 193
    • Ft3 767
    • Ft13 908
    • Ft20 357
    • Ft22 948
    • Ft3 931
    • Ft9 462
    • Ft1 308
    • Ft6 226