Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Zapomniałem zrobić zdjęcia zanim pokochałem przyciski do ich nowego domu. Mam nadzieję, że nie wcisnąłem żadnego z twoich guzików. Ale tak, są tutaj. Nie ma o nich nic do powiedzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Otrzymałem przedmiot w dobrym stanie przed terminem. Jeszcze nie próbowałem Dziękuję Baangood za dobrą obsługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Wszystko było w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Paczka dotarła szybko i dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Akceptowalna jakość, wygląda solidnie, odpowiada opisowi, pudełko jest bardzo tanie, klamra jest już zepsuta B-(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dschoni
    CH
    16/07/2021

    Dobry sort przycisków THT. Przydatne do prototypowania i do małego zasobu usług remontowych. Otrzymane w odpowiedniej ilości i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Przepraszam, że popełniłam błąd. Potwierdzam, że nie otrzymałem jeszcze rozkazu. Nie rozumiem, dlaczego nadal go nie otrzymałem. Dziękuję za informację, Pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dziękuję za zamówienie. Przybyło miło i szybko i w bardzo dobrym stanie. Cena jest nie do pobicia wraz z jakością.Jeszcze raz dziękuję i czekam na sprawdzenie pozostałych produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Jestem szczęśliwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 813
    • Ft2 098
    • Ft2 794
    • Ft2 794
    • Ft2 419
    • Ft8 038
    • Ft2 900
    • Ft2 443
    • Ft1 904
    • Ft3 494
    • Ft2 443
    • Ft2 443
    • Ft3 003
    • Ft2 116
    • Ft1 586
    • Ft1 813
    • Ft2 419
    • Ft6 960