Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(547)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(547)
    • 5 Star(482)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2020

    Nadal uczy się obsługi drona, ale wygląda całkiem stabilnie, kiedy lata. Jest to z ochroną dla śmigła. (które przykleiłem, bo gdy coś dotknęło, kończyło się odrywaniem). Dołączona jest z zestawem zapasowych śrub i kluczyków Philipsa, oprócz nadajnika, w którym jest podłączony telefon komórkowy. Dodatkowo kupiłem inną baterię. W każdym razie, polecam. To nie jest drogie i to właśnie wśród tych małych czułem największą stabilność w locie. Przetestuję teraz część kontroli strzelania i gestów. I przybył bardzo szybko (3 tygodnie).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    To mój drugi taki dron. Kamera jest dobra. Wrażliwy na wiatr. Jestem z tego zadowolony. Standardowa metoda wysyłki UE nie jest śledzona. Następnym razem wybiorę śledzony tryb wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dron i kamera są całkiem dobre. W tym tempie prawe przednie ramię jest trochę mniej zapakowane, więc leci z prawej ręki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wszystkie produkty otrzymane w dobrym stanie i ładne opakowanie. Jeszcze nie przetestowane i mam nadzieję, że będzie działać jak w reklamie. Następnym razem kupię. Dostarczanie dość szybkie zbyt prawie 2 tygodnie tylko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Cóż, to co mówi bardzo podstawowe, ale dobre Dla presio to czego nie rozumiem, poprosiłem o dwie inne prawie równe, a inne nawet nie mają przewodnika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt otrzymany, opóźniony o więcej dni, ale w końcu dotarł. Funkcjonalny, próbowałem drona i działa dobrze, spróbuję go w otwartych przestrzeniach z jego wszystkimi funkcjonalnościami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Dziękuję Mam go na czas, bar to był seks śruba!!Dostałam e-maila, że spóźnisz się 10 dni!! I tego dnia przynieśliśmy futar pickupa na spotkanie! Jestem pewien, że dostaną za to podwójnie w domu! Nie profesjonalna maszyna na pewno!! Ale trening jest taki dobry! Zanotuję 4k, nie wiem, jak się odważą! Ale to na pewno nie jest szum Ogólnie, nie mam nic przeciwko, przeprowadzka bar utrzymując związek nie jest najlepiej często nie mogę go kontrolować!!de 10/5 opinii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Jestem taka szczęśliwa ze wszystkiego, co Bangood jest moją firmą. Świetny produkt i usługa i mam moją dostawę w 6 dni do Wielkiej Brytanii. Jestem tak szczęśliwy, że żadna inna firma nie robi tego za darmo. Dzięki Bangood, a mój dron jest genialny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Bardzo zadowolony z ogólnego czasu dostawy, świetny mały dron, jak również. Warte pieniędzy. Banggood naprawdę mnie zaskoczył.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Przybyli dokładnie w 20 dni, wszystko zgodnie z wymogami, pudełko przyszło trochę ugniatane, jednak nie miało wpływu na treść, żadnych skarg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 872
    • Ft21 022
    • Ft16 880
    • Ft15 431
    • Ft16 880
    • Ft20 066
    • Ft12 421
    • Ft65 620
    • Ft22 614
    • Ft52 677
    • Ft4 775
    • Ft4 775
    • Ft5 412
    • Ft5 412
    • Ft4 138
    • Ft31 853
    • Ft8 598
    • Ft10 509