Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Okay. Let's see! Package arrived intact (+). Lamp was in good shape, no scars or broken parts (+). Works properly (+). Can be repared, if there's further problem (+). (i tried it at my workplace, sorry for the mess). The base screw was loose, had to disassemble to tighten it. (-). The base cover is a self-adhesive material... Oh well. It's not for eternity, i guess. Also, first experience of finding a switch on USB cable, wtf-ish feeling, but it works. So alltogether it's pretty okay! Thanks, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Ładna lampa dekoracyjna. Jest z długim kablem i wtyczką USB. Wymaga to adaptera mocy, żeby się zapaliła. Różnica od pokazanego produktu polega na tym, że lampa, którą otrzymałam, posiada 4 przyciski sterujące, jednak nie było instrukcji, aby dowiedzieć się, co zrobią pozostałe trzy przyciski. Uważam, że wyglądałoby świetnie w ciemności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Nieco przyćmione na max ustawieniach, niż bym chciał, ale jest z przełącznikiem regulacji jasności, który jest świetny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    An excellent Lamp, my Wife and I are probably going to buy another one and maybe even another one after that. The Light saturation is very good, and throws a much bigger disc of colour saturation than we thought there'd be. But when it's at full power, don't be tempted to look directly at it,as like me you'll have a blotch of light blindness that lasts for quite a while :) It would be good if the information given on this page showed some kind of power requirements, as we used a USB port on the back of our Panasonic FSTV and it refused to light after maybe two minutes, we did think at first that it had broken, but after plugging it into a DeWalt 5AH battery and USB converter it carried on working for the rest of the evening. So the question has to be ..... what Amps or Milliamps does the lamp actually require without having to overestimate the need jQuery111307791247081970325_1619351694112?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Ürünün paketlemi kötüydü inceleme videosunda görd μm gibi bunu bilerek alděm ama birtanesi biraz yamulmuştu ama elle d - Nie. Buna ek olarak resimdeki sıkıntı mevcut. Ama genel Hatları krętki memnunum Opakowanie produktu było złe, jak zobaczyłem na filmie recenzji, kupiłem go celowo. Ale jeden z nich był lekko wypaczony i naprawiłem go ręcznie. Ponadto istnieje problem, jak na zdjęciu. Ale jestem zadowolony z ogólnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Pakiet został uszkodzony w transporcie, ale produkt jest w porządku. Jakość budowy nie jest optymalna, ale nie narzeka, na pewno nie za taką cenę. Samo światło jest bardzo dobre i ładne. (Pracuje nad USB btw)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Myślałem, że będzie jaśniejszy, ale jest bardzo fajny. Nie spodziewałem się USB jako zasilacza i to świetnie! Tylko 5W

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Świetny produkt, zapomniałem, że go zamówiłem. Jest w pokoju mojej żony obok jej palmy. Spędza tam wieczór pijąc tequilę. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Niesamowity produkt, szczerze... Polecam. Ożywia każdą przestrzeń mieszkalną i ma dość duży obszar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    istanbul a 1 haftada geldi. ürün güzel. taşıma sırasında biraz yamulmuş. kutu içinde köpük olmalıydı.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft9 121
    • Ft1 893
    • Ft4 421
    • Ft9 083
    • Ft3 438
    • Ft3 647
    • Ft5 290
    • Ft5 470
    • Ft4 070
    • Ft4 074