Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-25 01:53:46

    E' ovvio che, non essendo l'originale, in alcuni aspetti scada nel "chip". Mi riferisco in modo particolare a tre aspetti che mi hanno fatto storcere la bocca: - le istruzioni; un foglio formato A5 piegato in mezzo e SOLO in lingua Inglese. - il cavo di alimentazione; un metro di lunghezza e cavo di bassissima qualità. - la baionetta di innesto batteria; l'abbondante gioco di questo componente è preoccupante!! Spero non si rompa troppo presto, altrimenti il risparmio ottenuto dall'acquisto di questo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-01 13:23:11

    Посылку получил, зарядка вроде нормальная, даже с музыкой. То есть оповещает тебя если батарея заряжена. Не знаю как долго прослужит, но пока я доволен.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-24 13:36:02

    produto muito bom. muito obrigado banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-12 08:35:33

    lange Lieferzeit, ansonsten ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-09 07:13:19

    It works well. good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-13 11:53:12

    This charger arrived really quickly. Plugged it in and started charging my makita batteries straight away. Build qualty doesn't seem quite as robust as genuine makita. Its a lot lighter weight than the makita chargers. But it does the job. Great to have as a spare, or one in the vehicle and one in the workshop.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-29 11:34:02

    Me ha llegado el artículo, pero con la conexión americana, cuando yo marqué la europea, como aún no he recibido las baterías, no he podido probarlo, pero de momento, todo apunta bien.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-26 11:00:01

    Cons: No Fan inside to cool the battery (original have) half the weight of the original - i wonder why... Pros: Good Price i tested it with 2 x BL1840 and it work fine

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-18 11:49:36

    Solo ha llegado el cargador y me falta la batería y el taladro asta que no llegue todo no puedo probarlo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-24 12:57:37

    ok

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>