Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Te diody świetnie pasowały do mojego terrarium o pojemności 28 litrów. Należy uważać, aby nie wysyłać napięcia przez przeciwległe punkty połączeń. To skróci diodę i sprawi, że będzie bezużyteczny. Złamałem jedną z dwóch diod w ten sposób, co było dość głupie. Lampy te zaczynają wydzielać światło na około 9 woltów. Nie prześcigaj jego zaprojektowanego napięcia. Czarne metalowe ramki wokół diod były dość wygięte, choć nie miały znaczenia dla ich celu w moim projekcie, więc je usunęłam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Bardzo szybka wysyłka, biorąc pod uwagę, że jest sytuacja Covid-19 na całym świecie. Element działa zgodnie z opisem. Bardzo ładne światło i kolor. Wspaniale, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Zdecydowanie uważam, że są śmieciami, jeśli są instalowane w moim samochodzie. Jednakże, gdybym go zainstalował, jako oświetlenie akcentu na tym małym dziecku mojej córeczki... BTW działa na baterii 3s 2200mAh.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    They look ok,I don't know how long they will last if you use them outside,well the led strip is covered with a gel or silicone so you can use them outside,I got them a little bended but is ok,I won't affect the functionality,I did not test them,the wires are kinda thin but they can be replaced easily.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    coloured leds stripes. I purchased 3 different colors. the quality is acceptable. satisfied. strisce colorate a led. Ho acquistato 3 colori diversi. la qualità è accettabile soddisfatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    Buen producto, llego intacto a México, de buena calidad, volveré a comprar más. Excelente vendedor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    Dobrze zapakowane. Dodatkowo dodana taśma dwustronna. Produkt dosyć mocno się nagrzewa, jest bez radiatora. Światło emitowane około 6000k czyli białe zimne - kupowałem białe więc o innych kolorach nie wiem nic. Ogólnie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    produto chegou, conforme o anúncio, pequena que as caixas chegaram um pouco amassadas !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    приехало быстро, качество бюджетно пока не проверил

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2019

    Habe 6 Farben bestellt und nur 5 erhalten. Ansonsten ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 781
    • Ft5 824
    • Ft5 458
    • Ft4 001
    • Ft7 249
    • Ft13 836
    • Ft24 761
    • Ft13 470
    • Ft4 001
    • Ft15 762
    • Ft4 730
    • Ft6 552
    • Ft6 568
    • Ft28 403
    • Ft5 458
    • Ft3 781
    • Ft6 672
    • Ft4 726