Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(770)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(770)
    • 5 Star(749)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2018

    The voicings are really pleasant and it's a big joy to play on this kalimba. I was wondering if it will be good enough for me and it overcome my deepest expectations. Great sounding device for quarter of price. Thank you. ... now looking for Artec A1-OSJ mic or similar to record stuff on computer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2018

    I didn't expect this. It's incredible for it's price. All the accessories are great too. Sound is beautiful. I couldn't be more happier with it. (They tuned it before sending too.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    Nice object, lovely sound. Comes with a manual, a small bag and a tuner.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Zamówiłem to dla mojej rodziny. To nasz pierwszy instrument muzyczny. Paczka była bardzo solidna, świetna papierowa skrzynka. Kalimba jest bardzo dobrze wyprodukowany i nie mogę się doczekać świąt, ponieważ jest to prezent dla naszej rodziny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Świetny dźwięk. Doskonały produkt. Polecam. Dzięki. Świetny dźwięk. Doskonały produkt. Polecam to. Dziękuję, sir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Doskonały produkt! super szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Świetnie. Bardzo dobra jakość. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Szybka dostawa. W cenie jest bardzo dobry i drewno jest piękne. Najwyższe noty nie brzmią dobrze, ale słyszałem, że wszyscy kalimby mają ten problem i że z czasem jest lepiej. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    To jest bardzo dobry Kalimba! Podoba mi się intensywność dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo szybko wysyłany w Rumunii z Francji...produkt jest bardzo ładny...kompaktowy...dobrze wykonane... wysokiej jakości drewno...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 526
    • Ft4 457
    • Ft3 182
    • Ft7 324
    • Ft23 414
    • Ft7 289
    • Ft7 356
    • Ft98 435
    • Ft7 722
    • Ft6 986
    • Ft18 473
    • Ft14 969
    • Ft29 432
    • Ft47 143
    • Ft62 183
    • Ft8 279
    • Ft13 695
    • Ft16 922