Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Dwie nuty! - Podkładka z dziurką nie nadaje się do 1,25 wtyczki! To jest większe zdjęcie! - Nie ma antywibracyjnej wilgoci silikonowej, jeśli musisz ją zamówić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładny AIO F4 FC z dobrym wyborem 13A RSG dla 2,5 lub 3 calowego quada, takiego jak moja kijanka 2,5 cala Możesz uaktualnić RSG do BL_M za pomocą filtrowania RPM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Kontroler lotu wygląda niesamowicie, kiedy go dostałem. Po pierwszej instalacji, pad UART2 wypadł z tablicy. BANGGOOOD uderzy cię w dupę i spróbuje zwalić winę na użytkownika końcowego. Próbował mnie wrobić w naprawę, żeby zapłacić za naprawę. Nigdy więcej nie wspieramy tej firmy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo dobrze zbudowany - jestem pod wrażeniem. Havent pokazało to jeszcze BF4.2.6 ale jeśli chodzi o jakość budowy, to mała bestia jest cudowna! Nie mogę się doczekać, aż wzniosą go w powietrze! Byłoby miło, gdyby włączyli żelki m3 i śruby m2x16mm do montażu tego.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Mały kontroler lotu/ESC combo. Szkoda, że nie ma więcej tych mikro- i ultralekkich kontrolerów lotu, są niesamowite. Tylko nie podgrzewaj lutownicy zbyt gorąco, ani nie podgrzewaj podkładek zbyt długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Idealna deska wielkości AIO FC/ESC dla moich potrzeb. Zainstalowany na lekkim, 2,5 cala, nylonowym dronie ramkowym z 1105 7000kv @ 2S. Zdecydowanie mój najlepszy latający quad. Aktualna skala w betalocie powinna wynosić 300.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Świetny do mojego lekkiego drona z 1103 silnikami 2S Działa dobrze przez kilka tygodni z wieloma kraksami ;) Lutownice z przodu dla vtx i cam są bardzo małe Świetne funkcje dla takiego małego i lekkiego AiO!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Działa z betalotem dobrze, ale jeszcze nie lata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Dzięki,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobra kombinacja dla mojego subatomowego z 2s 450mah i mambo 1103 13500kv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 620
    • Ft1 390
    • Ft4 161
    • Ft3 403
    • Ft15 079
    • Ft3 026
    • Ft3 633
    • Ft1 308
    • Ft2 646
    • Ft3 275