Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Zamówiłem to FC jako zastępstwo dla mojego Explorera LR FC. Który przestał działać. Jego wersja 2.1, w porównaniu z tą, którą dostałem 2.0 na LR. Mam nadzieję, że działa lepiej. Dzięki BG za zastępstwo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Przesyłka była szybka i opakowanie (pierwotne) doskonałe. Plastikowe pudełko i pianka. Co jest niefortunne, że musiałem go zamówić w pierwszej kolejności, ponieważ ten, który otrzymałem z moim Flywoo Vista HD był martwy w momencie przybycia. Tranzystor odwracalny SBUS (blisko przycisku rozruchowego) nie działał jako sygnał odbiornika XM+, ale nie udało mi się to dalej (sprawdzone w DSO). Mam nadzieję, że mogę go wymienić, bo jest malutki. (planowano już zamienić GPS i Visty OSD na youtube - Flywoo Explorer LR 4" GPS-a, ale jest to nieco więcej pracy). To trochę przykre widzieć tyle pomyłek z Flywoo. (przegrzanie VTX w wersji analogowej - szczegóły patrz obraz infra Cam w mojej recenzji-, DoA FC SBUS, przy użyciu seryjnych HW dla powolnego GPS i softserial dla szybkiego OSD).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wszystko idealne, w oryginalnym pudełku i dobrze chronione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Super fast shipping, excellent packaging (original one). Spare for GPS/VTX exchange.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Płyta wygląda niesamowicie, ta, którą mam to wersja 2.2 i jest naprawdę fajna z dużą ilością świateł i ledów, spadła lepiej niż ta, którą miałem wcześniej. Wysłali to do Niemiec w tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Musiałem zamówić nową FC dla fabryki, która zepsuła się Flywoo Explorer LR 4. To było dość dziwne, że oryginalny FC Flywoo Explorer nie był w stanie zmierzyć prądu z powodu brakującej szpilki. Dość kpiny. Mimo to zbudowałem nową FC i zastąpiłem starą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Przez Fehllötung zniszczyłem już wielu ludzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    To pewnie dobra deska, ale nie mogłem się pozbierać, ale może z lepszym sprzętem i narzędziami to by zadziałało 😆

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zastąpił go FC, który od początku był słaby. Idealnie pasuje do mojego 4" LR quad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 019
    • Ft28 330
    • Ft24 528
    • Ft24 698
    • Ft2 538
    • Ft2 903
    • Ft7 262
    • Ft21 131
    • Ft2 538
    • Ft14 162
    • Ft16 980
    • Ft23 113
    • Ft2 903
    • Ft15 980
    • Ft34 592
    • Ft31 236
    • Ft22 326
    • Ft26 877