Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2019

    Little bit higher then I expected and also it looks like all are the same except collor. I am not able to say if there is any difference in density or cutting/polishing power.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Przybory kuchenne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2016

    Works perfect. Very well made. I use them for many different projects on many different surfaces and they work very well. The backer is very good quality & the foam pads held up surprisingly well, even with solvents, etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Dostarczenie wydaje się powrót do normalnego, produkt przybył bezpieczny i zdrowy i będzie w porządku do pracy zamierzonej, wielkie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Excellent soft interface Pad for 50mm hook and lock Abrasive disc. Adequately Packed, arrived safe and sound.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2017

    Un excelente producto para los amantes de DY o hobby modelismo para pulir o dar brillo a piezas pequeñas con el dremel o hilda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2016

    Good quality back, it holds ok in radial effort. Holder include,d no need to rush for one from another kind of set tool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Bardzo dobrze, jest idealne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    Wszystko dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Producto de buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.62
    • US$30.02
    • US$23.09
    • US$21.93
    • US$15.00
    • US$12.82
    • US$9.19
    • US$14.54
    • US$18.47
    • US$6.08
    • US$33.48
    • US$19.64
    • US$9.23
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$26.55
    • US$33.48
    • US$45.99