Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Przedmiot również. Szybko, nigdzie się nie wybierasz. Przybyło szybciej, niż się spodziewałem, i to zależy od opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2018

    DELECEGİM MALZEMEYİ TEZGAHA BAGLAYIP HEYCANLA DELMEYE BAŞLADIM GERÇEKTEN GÜZEL DELME YAPIYOR MATKAP BÜYÜK OLDUGUNDAN KESİNLİKLE TEZGAHA BAGLANMALI VE GÖZLÜK KULLANMALI DİYE TAFSİYE EDİYORUM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2018

    purchase the 35mm and 20mm bits for a project. Not used them yet and they seem capable for the job. Added bonus was that they came in a handy plastic case, as they are protected and also stops them getting snagged on things inside the toolbox

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2018

    Bien reçu. Bon état.. Emballage très bien.. Très satisfait... Livraison très rapide.... Juste ce que je voulais... Jeu complet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Przybyli przed czasem, dobrze spakowani.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    dostarczone w danym terminie, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    muito top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2017

    Thank you for your delivery. I recommend this store.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Więcej niż fantastyczny produkt. Wysoka jakość i trwały materiał I podziękować firmie Bangwood i sprzedawcy za wiarygodność i szybkość dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Przedmioty dotarły dobrze zabezpieczone i na czas. Ponadto, już ich używał i są warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 730
    • Ft3 304
    • Ft7 954
    • Ft9 513
    • Ft18 008
    • Ft3 304
    • Ft4 039
    • Ft5 143
    • Ft36 759
    • Ft6 245
    • Ft4 039
    • Ft2 938
    • Ft7 349
    • Ft4 039
    • Ft5 509
    • Ft13 966
    • Ft10 656
    • Ft5 879