Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(609)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(609)
    • 5 Star(578)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2020

    4 koła 20mm otrzymane nie wyglądają jak zdjęcie strony internetowej, obręcz jest inna i opona jest znacznie grubsza. (koło jest w stylu Piper Cub, mała obręcz i duża opona). Pianka jest miękka, opona może być usunięta z obręczy. otworek obręczy ma średnicę nieco większą niż 2 mm, odpowiednią dla osi 2 mm. Średnica opony=20,4 mm, szerokość opony=10,8 mm, średnica obręczy=6.1/8,1 mm, szerokość obręczy = 10 mm. 1 koło waży 0,6 gr (obręcz =0,5 gr i opona=0,1 gr). 4 koła otrzymane 16mm nie wyglądają jak zdjęcie strony internetowej, obręcz jest inna i opona jest znacznie grubsza. (koło jest w stylu Piper Cub, mała obręcz i duża opona). Pianka jest miękka, opona może być usunięta z obręczy. otworek obręczy ma średnicę nieco większą niż 2 mm, odpowiednią dla osi 2 mm. Średnica opony=16,3 mm, szerokość opony=10,6 mm, średnica obręczy=6.1/8,1 mm, szerokość obręczy = 10 mm. 1 koło waży 0,5 gr (obręcz =0,5 gr, a opona = mniej niż 0,1 gr). Obręcz ma takie same wymiary jak koło o średnicy 20 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2017

    Колесики не совсем ровные на одном был дефект отверстия подрезал ножем вроде крутится нормально для пенолёта до 1кг - пойдут по крайне мере лучше чем самодельные а там время покажет в общем не идеал но понравились.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2018

    КОЛЁСО ДЛЯ САМОЛЁТА 55ММ,ТЕПЕРЬ - КОМПЛЕКТ!!! СПАСИБО , ЗА ПОНИМАНИЕ! И БЫСТРОЕ ИСПРАВЛЕНИЕ НЕДОУКОМПЛЕКТОВАННОГО ПРЕДЫДУЩЕГО ЗАКАЗА РЕСПЕКТ БЕН ГУДУ.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2018

    Доставка около 20 дней, что вполне приемлемо. Колеса сделаны качественно, как будут в эксплуатации - время покажет. Колеса достаточно легкие, резина достаточной упругости. Будем ставить на модель и весной испытывать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2017

    I got the 40mm and the 30mm. The foam is soft enough for foamys, but not too soft, so that's good. BUT, one of the 30mm wheel came with the hub uncentered, so it wobbles around when spinning. Not very good quality control there. The 40mm ones seems nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2017

    I am very satisfied with this prop, very good price, and very good quality. I use this for airplane models. I will order any time, when I make an airplane model, or some model. Thanks very much!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Dobrze, ale nie dokładnie tak jak opisano. Zamówiłam koło 65 mm, które jest opisane jako posiadające dziurkę oś 4,1 mm. Dziura ma około 3,1 mm. Na szczęście, w przeciwieństwie do innych kół o podobnej konstrukcji, dość łatwo jest wywiercić koła do 4 mm, nie niszcząc piasty. W pewnym sensie, jest to lepsze, ponieważ można wywiercić go do dowolnej wielkości, ale Banggood powinien uaktualnić ich listę odpowiednio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Zakupione dla moich Guillows 1/16 balsa Spifire, czarne plastikowe są oryginalne, chociaż nie dokładnie pasują skala jest bardzo podobna i są bardzo lekkie i trwałe, bardzo zadowoleni i polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2020

    Te koła 65m są prawdziwe wielkości i świetne jakości i są świetne dla mojego haka p51-D podwozie tylko pasują do 👍 Mam nadzieję, że wrócą po wylądowaniu? Inaczej będę musiał zrobić większe cięcia?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    очень быстро дошли до Краснодара!!! за 16 дней. все согласно описания!!!! спасибо продавцу. вступайте к нам в группу пенолетов! в этой группе сами собираем самолеты из подложки и т.д. телефон в вацап +7 982 267-40-04

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$15.52
    • US$27.59
    • US$9.23
    • US$10.24
    • US$63.99
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$25.40
    • US$33.99
    • US$8.04
    • US$19.54
    • US$8.04
    • US$14.78
    • US$13.85
    • US$7.88
    • US$19.54
    • US$42.43