Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Zadowoleniłem się tak jak inni klienci. Praca, świetne, najlepsze połączenie wartości i ceny. Sztywnej, mocnej metalowej konstrukcji. Przesyłka z CZ do HUN była bardzo szybka, po prostu zdumiony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Po pierwsze, lubię rozmawiać o wysyłce. To było bardzo szybkie. Produkt przyszedł po 12 dniach. Chiny do Czech. A cena bardzo rozsądna... była bardzo dobrze zapakowana. Jak widać na zdjęciu, naprawiłem to, więc byłem bardzo szczęśliwy. To tylko wtyczka i gra. Używam go w Dirt 2. Bardzo łatwy montaż przerwy ręcznej w menu wejściowym. W grze działa niesamowicie, nie jest jak przycisk 100% lub 0%. Pierwszy mecz miałem bardzo fajny. Nie mogę się doczekać, żeby się nim pobawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    works well with PC diving sims. its is built well with not slack on the parts .. Solid built . please Note DOES NOT WORK WITH PS4 or XBOX you need to purchase a device called "drive hub" to get this to work with a PS4 or XBOX.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Dokładnie tak jak opisano i pokazany bardzo zadowolony z mojego zakupu dziękuję bardzo przyszedł dość szybko covid19 rozważa, świetny zespół łatwo zmontowany & ustawienia daję to 10/10 działa świetnie z Thrustmaster bieg PC dosłownie plug n play, w 100% polecam, cena też jest rozsądna!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo solidny hamulec ręczny, bardzo prosty w instalacji i wystarczy podłączyć & Play przez usb. Dobry materiał, dobra reakcja, miłe uczucie. Kupiony za zacisk, zacisk czasami jest trochę luźny, ale poza tym niesamowitym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Top, niesamowity 🙏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jakość cenowa w jednym, Dla tych, którzy mają wątpliwości co do zakupu hamulca ręcznego, jest to jedna z najlepszych opcji. Działa w większości gier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo dobry działa łatwo bezpośrednio na PC, dobrze współpracują z G293 i Assetto Corsa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Ładna i bardzo prawdziwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo dobrze 4 dni do Portugalii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 017
    • Ft45 976
    • Ft46 895
    • Ft29 169
    • Ft21 451
    • Ft7 324
    • Ft18 315
    • Ft2 464
    • Ft8 851
    • Ft7 049
    • Ft4 912
    • Ft7 324
    • Ft9 870
    • Ft7 935
    • Ft3 074
    • Ft7 401
    • Ft27 053
    • Ft5 615