Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2020

    Naprawdę dobry produkt. To niesamowite, tak dobry produkt, tak niska cena. Materiały są solidne, śruby są dobrze pchane. Przynosi narzędzie do mocowania zacisku. Wszystko proste i łatwe. W grze uczucie jest naprawdę dobre, oś jest bardzo dokładna. Powiedziałbym, że 9/10. Zacisk jest naprawdę dobrze zbudowany i utrwala lepiej niż wszystkie duże zaciski kół. Zdecydowanie polecam ten produkt, jeśli chcesz HandBrake to jest ten.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Zadowoleniłem się tak jak inni klienci. Praca, świetne, najlepsze połączenie wartości i ceny. Sztywnej, mocnej metalowej konstrukcji. Przesyłka z CZ do HUN była bardzo szybka, po prostu zdumiony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Jest to mój pierwszy zakup w Banggood i jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu, doskonały. Czekałem prawie miesiąc, ale było warto, nie ma co krytykować. Bardzo dobrze zapakowane i przede wszystkim chronione. Próbowałem i działa bardzo dobrze. Dla tych, którzy nie widzą automatycznie menu testu ręcznego, przejdź do panelu sterowania - sprzętu - „Urządzenia i drukarki", a zobaczysz ikonę Arduino Leonardo, i kliknij go. Polecam tę stronę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Top, niesamowity 🙏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Dokładnie tak jak opisano i pokazany bardzo zadowolony z mojego zakupu dziękuję bardzo przyszedł dość szybko covid19 rozważa, świetny zespół łatwo zmontowany & ustawienia daję to 10/10 działa świetnie z Thrustmaster bieg PC dosłownie plug n play, w 100% polecam, cena też jest rozsądna!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Teljesen jó!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jakość cenowa w jednym, Dla tych, którzy mają wątpliwości co do zakupu hamulca ręcznego, jest to jedna z najlepszych opcji. Działa w większości gier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Przyszedłem tu po obejrzeniu recenzji YouTube. Ten hamulec ręczny jest bardzo dobry, pięknie wykonany i ma dobre funkcje, Dziękuję za bezpieczną wysyłkę. Podoba mi się to. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    works well with PC diving sims. its is built well with not slack on the parts .. Solid built . please Note DOES NOT WORK WITH PS4 or XBOX you need to purchase a device called "drive hub" to get this to work with a PS4 or XBOX.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Po pierwsze, lubię rozmawiać o wysyłce. To było bardzo szybkie. Produkt przyszedł po 12 dniach. Chiny do Czech. A cena bardzo rozsądna... była bardzo dobrze zapakowana. Jak widać na zdjęciu, naprawiłem to, więc byłem bardzo szczęśliwy. To tylko wtyczka i gra. Używam go w Dirt 2. Bardzo łatwy montaż przerwy ręcznej w menu wejściowym. W grze działa niesamowicie, nie jest jak przycisk 100% lub 0%. Pierwszy mecz miałem bardzo fajny. Nie mogę się doczekać, żeby się nim pobawić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.69
    • US$15.99
    • US$70.44
    • US$73.02
    • US$26.99
    • US$17.31
    • US$14.23
    • US$34.64
    • US$20.78
    • US$107.99
    • US$28.99
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$157.04
    • US$50.59
    • US$12.44
    • US$8.39
    • US$194.99