Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(218)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(218)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2021

    Świetny produkt, bardzo mały i kompaktowy. Wykorzystuje aplikację Smart Life, dzięki czemu pozwala zarządzać wieloma urządzeniami różnych marek w jednej aplikacji. Na obudowie znajduje się przycisk, który pozwala włączyć lub wyłączyć przekaźnik, a poprzez połączenie styków S1 i S2 możesz rozszerzyć funkcję obecnego przycisku o inny przycisk. Zarządzany przez aplikację, jest bardzo elastyczny i pozwala zobaczyć status aktywacji i wiele innych informacji, a także aktualizować firmware i wykonywać rutynowe i inne zaawansowane funkcje. Kiedy przekaźnik jest włączony, ma tendencję do nagrzewania się, ale otwory w obudowie pozwalają na odpowiednie chłodzenie.Super zalecane. Fantastyczny bangood, wysłany z Chin do Włoch w dokładnie 15 dni i przybył przed czasem dostawy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    TUYA JEST NAJLEPSZE Zalety: Bardzo mały inteligentny przełącznik Bardzo łatwy w instalacji, jeśli posiadasz wiedzę Bardzo łatwa instalacja WIFI Wskaźnik ledowy Dobry materiał (np. śruby, tworzywo sztuczne) Przycisk funkcji Funkcja harmonogram- timer 16amp Aplikacje APK Asystent google - polecenie głosowe Możesz połączyć się z przełącznikiem ściennym, aby korzystać z niego zarówno z przełącznika, jak i przez wifi Otwory dla lepszego chłodzenia Wady wady: Do tej pory, nic Może dźwięk przekaźnika, kiedy zacząć?? ON - WYŁĄCZNIE URZĄDZENIA Zastosowanie:ON lub OFF dla led bar, światła, gniazdo Jak to: Jestem bardzo podekscytowany TUYA. Czas pokaże jak długo to potrwa

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Doskonały wybór, jeśli chcesz zrobić coś elektrycznego dla Twojego inteligentnego domu. DIY nie tylko dla przełączników, ale także dla gniazdek, świateł itp. Wspaniała!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    ... Mały rozmiar. Ale bardzo dobry bezprzewodowy wyłącznik... .. Dobra aplikacja, łatwe połączenie. .. trochę uwagi, wskazówki YouTube... .. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Produkt trafił do odprawy celnej i otrzymał 2 miesiące temu... Ale otrzymany produkt w dobrym stanie... Działa z Alexa i Siri i może być sterowany dowolnymi urządzeniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Mały rozmiar, łatwy do demontażu. Ale nie ESP32! (Patrz fotografia). Pamiętaj, jeśli zamierzasz użyć alternatywnego firmware'u...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Bardzo dobry produkt, a co najważniejsze kompatybilny z urządzeniami innych producentów, takimi jak przełącznik SNZB-02 i SNZB-04, ale nie SNZB-3 i SNZB-01, które nie są kompatybilne z SmartThings.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Bardzo mała jednostka, która jest świetna, nie ma mowy, że mały przekaźnik obsługuje 16 amperów (przynajmniej nie na długo :). Miałem nadzieję, że być wykonane z esp chip, tak, że mogę go zrefleksować z Tasmota, używa innego chipa (BK7231N) Dla których wsparcie nie jest dobre dla oprogramowania alternatywnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Szybki odbiór, jest mały i działa bardzo dobrze z aplikacją Tuya

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Jest to najlepszy przełącznik elektroniczny, prosty w podłączeniu do wifi i łatwy w użyciu dzięki aplikacji Smart Life

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$12.69
    • US$19.41
    • US$33.99
    • US$80.84
    • US$12.69
    • US$16.09
    • US$8.51
    • US$11.54
    • US$8.04
    • US$16.16
    • US$34.49
    • US$8.04
    • US$122.99
    • US$15.00
    • US$29.99
    • US$9.99
    • US$10.99