Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(534)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(534)
    • 5 Star(499)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2021

    Świetny produkt, bardzo mały i kompaktowy. Wykorzystuje aplikację Smart Life, dzięki czemu pozwala zarządzać wieloma urządzeniami różnych marek w jednej aplikacji. Na obudowie znajduje się przycisk, który pozwala włączyć lub wyłączyć przekaźnik, a poprzez połączenie styków S1 i S2 możesz rozszerzyć funkcję obecnego przycisku o inny przycisk. Zarządzany przez aplikację, jest bardzo elastyczny i pozwala zobaczyć status aktywacji i wiele innych informacji, a także aktualizować firmware i wykonywać rutynowe i inne zaawansowane funkcje. Kiedy przekaźnik jest włączony, ma tendencję do nagrzewania się, ale otwory w obudowie pozwalają na odpowiednie chłodzenie.Super zalecane. Fantastyczny bangood, wysłany z Chin do Włoch w dokładnie 15 dni i przybył przed czasem dostawy

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Mały rozmiar, łatwy do demontażu. Ale nie ESP32! (Patrz fotografia). Pamiętaj, jeśli zamierzasz użyć alternatywnego firmware'u...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    ... Mały rozmiar. Ale bardzo dobry bezprzewodowy wyłącznik... .. Dobra aplikacja, łatwe połączenie. .. trochę uwagi, wskazówki YouTube... .. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Bardzo mała jednostka, która jest świetna, nie ma mowy, że mały przekaźnik obsługuje 16 amperów (przynajmniej nie na długo :). Miałem nadzieję, że być wykonane z esp chip, tak, że mogę go zrefleksować z Tasmota, używa innego chipa (BK7231N) Dla których wsparcie nie jest dobre dla oprogramowania alternatywnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    TUYA JEST NAJLEPSZE Zalety: Bardzo mały inteligentny przełącznik Bardzo łatwy w instalacji, jeśli posiadasz wiedzę Bardzo łatwa instalacja WIFI Wskaźnik ledowy Dobry materiał (np. śruby, tworzywo sztuczne) Przycisk funkcji Funkcja harmonogram- timer 16amp Aplikacje APK Asystent google - polecenie głosowe Możesz połączyć się z przełącznikiem ściennym, aby korzystać z niego zarówno z przełącznika, jak i przez wifi Otwory dla lepszego chłodzenia Wady wady: Do tej pory, nic Może dźwięk przekaźnika, kiedy zacząć?? ON - WYŁĄCZNIE URZĄDZENIA Zastosowanie:ON lub OFF dla led bar, światła, gniazdo Jak to: Jestem bardzo podekscytowany TUYA. Czas pokaże jak długo to potrwa

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Moduł jest naprawdę mały i działa zgodnie z opisem. Złącza są typu klatek, co jest naprawdę dobre, ale kiedy naprawiałem przewody po raz pierwszy, jedna śruba zaczęła się obracać w miejscu. Trzyma przewód, ale nie tak mocny, jak powinien. Dodałem przełącznik w aplikacji Tuya w kilka sekund, naprawdę łatwo. Próbowałem też umieścić go w standardowym europejskim pudełku na gniazdka, ale nie mogłem go zmieścić. Przełącznik pasuje do pustego pudełka, ale nie z przewodami w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Κάνει ότι υπόσχεται εύκολη η σύνδεση με την εφαρμογή. Συνδεσμολογία απλή όπως το manual της φωτογραφίας. *Προσοχή στο neutral

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Wygodne opakowanie, wystarczająco mały przełącznik, aby zmieścić się w różnych gniazdach ściennych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Po raz kolejny kupiłem kolejne urządzenie inteligentne i ponownie 5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.76
    • US$44.84
    • US$9.99
    • US$34.99
    • US$11.99
    • US$45.99
    • US$5.69
    • US$24.14
    • US$9.23
    • US$6.31