Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    thanks banggood i didn't expect the shipping very fast and the item safe and secured good packaging the product working well and very useful in my job

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Świetne narzędzie, prawdziwy moment obrotowy około 65Nm, pojemność baterii 4Ah. Maksymalnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dopiero przyjechałam... będzie lepiej, jeśli przedmioty będą razem z łuską.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Elektrody przyszły na czas i były w idealnym stanie. Próbowałem ich i są dobrzy w wykonaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Elektryki przyszły na czas i w idealnym stanie. Próbowałem ich i są dobrzy w wykonaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    ótimo produto, testei e estar aprovado, retirei e coloquei os parafusos da roda do meu carro, recomendo o produto e o vendedor, produto chegou antes de 30 dias

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Około 22kg momentu obrotowego, o tym z kluczem obrotowym. Nie ma mowy, że 52 kilo, bardzo dobrej jakości konstrukcja i przełącznik, który odcina moment obrotowy, kiedy go odkręcasz. Wierzę, że za jego pieniądze to uczciwy zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    me ha llegado y tardado tal cual como me lo habían dicho al comprarlo, y el producto es como lo anuncian, es muy buena calidad, estoy conforme por el producto y el servicio un diez. gracias.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Właśnie otrzymałem ten produkt i wygląda na to, że jest bardzo dobry. Szybka dostawa do Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jest to mój pierwszy raz Odra z tym Banggood.com.i będzie kontynuować i muszę kupić działkę dla mojego małego warsztatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    It looks very nice, small but to be powerful and sturdy for the price I am very happy

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 722
    • Ft17 068
    • Ft20 439
    • Ft15 253
    • Ft14 888
    • Ft11 319
    • Ft15 980
    • Ft18 081
    • Ft21 068
    • Ft16 665
    • Ft14 778
    • Ft31 466
    • Ft21 427
    • Ft29 418
    • Ft13 800
    • Ft12 891
    • Ft15 722
    • Ft8 488