Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Ogólnie, jest to dobry produkt. Zbudowałem specjalny uchwyt na dwie baterie LR44 1,55V zamiast tej zalecanej [3V CR1220 Button Battery (nie zawiera)], ponieważ jest to dość rzadkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Kit dobrze zabawy i przydatne montaż i dość ciche polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Produkt jako opis. Zmontowany zestaw diy i działa zgodnie z oczekiwaniami. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    Very good, nice object to assemble. Simple, few components 15 minutes of work and it worked perfectly. Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    I just get it and now let's get built it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2018

    Nice kit, a lot of fun to put together. The case fits perfectly and it looks like a bought one. Would recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2018

    Bien emballé, dans des sachets individuels, papier bulle. Produit conforme, a voir une fois assemblé :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2018

    Schedule three medication times / one more would be appreciated Schedule events ie next blood test day, time etc The menu could be improved although cumbersome it works Alarm sounds at a good volume, but there is no option to turn it off in advance without turning the alarm off in the menu or press the top button when the alarm starts / possible improvement If the menu was improved it would be 5 star

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Pierwszy projekt lutowania & poszło bardzo dobrze zgodnie z instrukcją w internecie. Zegar wydłuża czas o kilka minut dziennie na wyświetlaczu temperatury & pokazuje odczyt dla 100 deg f stale, przykład (temperatura wynosi 80 f wyświetlacz pokazuje 180 f).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    I assembled this clock, the parts are of good quality, I enjoyed the assembly. But after that, the software is hard fo be used. To the comments of other people I would add the missing setting of date format ddmmyyyy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 444
    • Ft3 299
    • Ft3 299
    • Ft6 932
    • Ft3 456
    • Ft4 085
    • Ft7 545
    • Ft9 803
    • Ft3 629
    • Ft3 645
    • Ft6 897
    • Ft5 082
    • Ft3 265
    • Ft8 715
    • Ft16 178
    • Ft3 629
    • Ft7 859
    • Ft94 347