Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(570)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(570)
    • 5 Star(520)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    Jestem naprawdę zaskoczony, jak dobre są zdjęcia do mikroskopu w tym przedziale cenowym. Zdjęcie nr 1 to słynna sowa na 1notie za najwyższą powiększoną, zdjęcie 2 za najmniejszą powiększoną. I oczywiście mikroskop jest idealny do polowania na Morgellonów!!!1! Zdjęcie 3 na moim palcu, zdjęcie 4. * przerażająca*) klawiatura;-). W Windows 7 muszę uruchomić oprogramowanie jako administrator - w przeciwnym razie oprogramowanie nie będzie pamiętać lokalizacji. Jak już ktoś napisał: zazwyczaj lepiej jest przenieść obiekt niż mikroskop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Doskonały produkt prosty w użyciu, dostarczane oprogramowanie, do uruchomienia z uprawnieniami administratora, wystarczy na większość potrzeb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Był problem i czekałem miesiąc od zamówienia do dostawy. Rozwiązane przez zapytanie mailowe do obsługi klienta. Nie było problemu z pakowaniem i dostawą, i dotarł nietknięty. Połączenie USB z wykorzystaniem Linuksa, strzelanie ze standardową aplikacją aparatu, zadowalająca jakość obrazu. Powiększenie x0 i x1600 próbek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Podobał mi się praktyczny i funkcjonalny produkt. Doskonały sprzedawca, był szybki w postu. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Jest warte swojej ceny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Niesamowite powiększenie. Ale uchwyt jest trochę nie dobry. To dobre jak na cenę. Miło mieć ten prosty mikroskop USB idealny do naprawy Smd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Wszystko jako opis, przydatne do oglądania małych rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Dostawa 20 dni od zamówienia. Wszystko działa, jest ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Świetny zakup wiąże się z instalacją cd. Bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Przybył w dobrym stanie. Testowane i zgodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 789
    • Ft13 125
    • Ft10 072
    • Ft7 630
    • Ft4 577
    • Ft5 639
    • Ft5 492
    • Ft2 464
    • Ft2 745
    • Ft7 049
    • Ft20 452
    • Ft23 505
    • Ft6 714
    • Ft30 527
    • Ft4 882
    • Ft29 611
    • Ft4 271
    • Ft23 505