Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2022

    it works. price should be around 7-8 so to be VFM. Buygoodbest rating (1-10): Quality: 9 Price: 8 Package: 9 See it in the video and get it: https://bit.ly/3qVuKWD ✶✶✶ Support the channel about banggood.com products ✶✶✶ 👍Like and share the video! ALL MY BANGGOOD VIDEOS BELOW: https://www.youtube.com/c/buygoodbest/videos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przyszło wystarczająco szybko i bez uszkodzeń... ... Przynosi to dobre rezultaty do pracy... ..to nie różni się od tego. Okulary, których używam... ..oświetlenie nie jest zbyt mocne, ale działa... .. wszystko zgodnie z opisem produktu... ..czas pokaże jak długo to potrwa...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Nice glassess for small jobs and electronics. Not only increases visibility with magnification but eye protection as well when drilling, soldering,.. Cristals are clear and has small led lights batterry powered. A good item for the price; well packaged and quickly shipped. Thanks BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    To było tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Bardzo przydatne do prac specjalnych,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Szybka wysyłka Dobry przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Everything looks fine. They work as they should.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Oggetto mai ricevuto pessima la assistenza e tracking inventato sembra se è vero che il mio oggetto sia stato consegnato ad un'altra persona e in un altro paese . Non vi consiglio di acquistare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Fajny przedmiot, uważam, że jest dobrej jakości. Użyję go do naprawy elektroniki i lutowania. Może być również używany do innych celów. Próbowałem go krótko i działa jak urok, również oświetlenie led z ładowalną baterią. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Nie powiększa tego, co widzisz, po prostu pozwala umieścić rzeczy znacznie bliżej oczu i będą one w centrum uwagi. Jakość jest przyzwoita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$25.40
    • US$7.39
    • US$66.98
    • US$20.78
    • US$21.93
    • US$6.89
    • US$25.40
    • US$14.99
    • US$14.02
    • US$49.70
    • US$27.99
    • US$6.89
    • US$7.66
    • US$5.63
    • US$7.37
    • US$5.40
    • US$35.99