Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(707)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(707)
    • 5 Star(679)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    good quality fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dobry produkt zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Doskonałe małe biegi, nie doskonałej jakości, ponieważ śruby karczowe były pod różnymi kątami (nie 90 do siebie) i były drobne wady powierzchniowe, ale idealne do moich potrzeb i bardzo lekkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2019

    fui a la paquetería por mi paquete pues estos nunca me la enviaron, aún así estoy feliz con esta pieza que me faltaba para mi proyecto , nomas que tengo duda que sea de aluminio pues está demasiado ligera y parece de plástico , pero ya veremos a la hora en que este trabaje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2019

    The value for price is very good on these pulleys. I used them in my 3D-printed linear actuator project. Video can be found here: https://youtu.be/99aw_77oUvY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Pulley GT2 aluminium 5mm, 20 zębów, do wykonania montażu silnik / pas rozrządu zamkniętego/ osie kół, Do mini piły elektrycznej, dobrej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2016

    Отличная вещь для постройки 3-D принтера, но и поворотных устройств телескопов

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Zepsuł towar, hipokryta, panie Ida, „sukces": jedno z kół z jakiegoś powodu częściowo wywierciło 6 mm średnicy. Zepsuł towar, d No id, jest sumienny: jeden z kół co dla cząstek stałych jest wiertany w średnicy 6 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    Qualité géométrique moyenne. Perçage peu précis. Peux servir mais sur machine qui ne demande pas une grande précision, une cnc par exemple.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 679
    • Ft3 280
    • Ft3 064
    • Ft992
    • Ft2 287
    • Ft1 912
    • Ft2 845
    • Ft3 814
    • Ft3 064
    • Ft2 320
    • Ft85 971
    • Ft99 248
    • Ft99 248
    • Ft66 055
    • Ft1 530
    • Ft62 735
    • Ft8 441
    • Ft4 979