Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Laser 16 linii bardzo wygodne z dużą ilością akcesoriów i jest to tanie, co więcej zapytać... Regulacja mikrometryczna jest doceniana na różnych podpórkach. Kamera jest większa niż myślałem. Znajdujemy śrubę pod spodem, a także powyżej, która jest dobra do naprawiania jej tak, jak chcemy. Laser jest widoczny w środku, ale w pełnym słońcu nie można go zobaczyć. Możliwość regulacji mocy zdalnego sterowania na dwóch poziomach jest dobra. Możemy wybrać linie, które chcemy za pomocą pilota lub obu przycisków na urządzeniu. Funkcja pochylonej linii jest możliwa. Na poziomie autonomii nie wiem, jak to powiedzieć. Produkcja wygląda na solidną, ale oczywiście najlepiej unikać upuszczania. Okładka do przechowywania wszystkiego jest w porządku. Jestem zadowolony z tego zakupu. Jeśli mój komentarz był pomocny, kliknij na link, który idzie dobrze, zachęca do pozostawienia szczegółowych komentarzy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Doskonały produkt, dobra jakość. Przyznaję, że ze względu na stosunkowo niską cenę (w tej chwili mniej niż 500 Realów) bałem się, ale teraz zobaczyłem, że produkt jest rzeczywiście bardzo dobry. Jestem bardzo zadowolony z produktu 🤗🥰

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Otrzymałem przedmiot w doskonałych warunkach i ze wszystkimi akcesoriami. Poziom jest dokładny, a linia lasera jest wystarczająco jasna (przetestowane tylko w pomieszczeniach). W stanie bardzo ciemnym kolor na linii lasera jest gradientowy, prawdopodobnie dlatego, że szkło nie jest najlepszej jakości, ale nie ma to wpływu na funkcjonalność, ponieważ linia lasera jest doskonale widoczna i określona. Negatywnym punktem jest to, że na odwrocie pilota znajdziesz kod QR, który pozwoli Ci pobrać aplikację na smartfon, ale jeśli spróbujesz ją zainstalować, a następnie Google ostrzeże Cię, że aplikacja nie jest bezpieczna i że będzie zbierać dane osobowe, Więc to chyba dobry pomysł, żeby w ogóle go nie instalować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Świetny produkt, przyszedł bardzo szybko, kupił dzień 04/08/2021 Przybyło 25/08/2021 Polecam!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Jestem bardzo zadowolony z lasera. To bardzo mi pomoże w mojej pracy. Zdecydowanie polecam ten produkt przyszłym kostiumologom.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Верхний лазер размыт

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dzień dobry!!! Dotarłem na mój poziom do leir doskonały produkt dziękuję Banggood, w porządku i z rekordowym czasem w dostawie gratulacje Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Bardzo dobry produkt, bardzo mocne światła, solidne. Może trochę więcej niż większość z Brazylii, ale bardzo wytrzymały. Nienaganny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Przesyłka dotarła bezpiecznie. Jeszcze nie przetestowano. W przeciwnym razie wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    W porządku, jest tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$52.99
    • US$56.99
    • US$24.99
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$31.99
    • US$47.99
    • US$36.99