Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Bardzo dobry MSM ten poziom w wolnym naprawdę lubił tylko poczta z Brazylii, która opóźniła to wszystko w porządku z tym przybyło przed terminem dziękuję!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Jak na razie linie wyglądają laserowo, dobrze. Test wykonany w świetle dziennym, wszystkie linie widoczne. Jak dokładnie laser ma być nadal testowany. Dostawa z Hiszpanii była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Poziom lasera jest świetny, działa naprawdę dobrze ja używałem w pracy i jest świetny. To przybyło wcześniej i nie był uzależniony, SP Santo André polecam bez obaw, top 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Świetny produkt, naprawdę mi się podobał. Przybyło na czas! Wkrótce kupię kolejny 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo dobry przedmiot i stosunek jakości do ceny.Szybko dostarczone jeden tydzień.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wygląda idealnie, tylko akcesoria, które ma... Ale to wygląda naprawdę dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Wszystko dobrze, działa idealnie. Jestem zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Pod wrażeniem dostawy, produkt przyszedł w dobrym stanie, wszystko działa, jestem zadowolony z wszystkiego dostawy w 02 tygodni Sao Paulo Capital

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Wielki przybył w ciągu 45 dni działa bardzo dobrze bardzo dobrze polecam.Safe i 3 pewne bardzo dobry Leize testowany działa wszystko ok przybył bez skazy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Doskonały poziom lasera, pakiet zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby go umieścić. Jedyną wadą jest to, że jest trochę większy niż się spodziewaliśmy, ale działa jak urok. Jedną z najlepszych funkcji jest możliwość włączania i wyłączania każdej linii oddzielnie od kontrolera lub urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 640
    • Ft5 284
    • Ft8 919
    • Ft5 945
    • Ft14 537
    • Ft4 954
    • Ft2 971
    • Ft5 615
    • Ft4 954
    • Ft10 902