Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2022

    Większość bloków jest dokładna co do najbliższej tysięcznej. Idealny do ustawiania maszyn w produkcji szafek. Skrzynka do przechowywania jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Idealny do mojej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Przybycie w idealnym stanie i precyzyjnie wykonane. Dzięki nim łatwo się ustawimy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    52 dni na dostawę, co jest dobre, wiedząc, że opóźnienia w produkcji. Po przybyciu i po otwarciu walizki wszystkie elementy zostały pomieszane. I wtedy odkryłem, że brakuje batonika 3/16

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Ładny wygląd i wyczucie na planie. Musiałem przykleić piankę do pudełka, ale nie było problemu. Szczerze mówiąc, nie sprawdziłem dokładności mikrometrem, ale jestem pewien, że są bardzo dobre do obróbki drewna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Bardzo ładne i użyteczne anodowane aluminiowe bloki w wygodnej, spienionej, plastikowej obudowie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    They arrived in one piece and look pretty good. No visible damage to the pieces and the box that holds them all looks ok also.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Really nice. In their own cas and very easy to read. Great for the person that likes setups without measuring.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Bardzo dobre wykonanie - precyzyjne wymiary i dobrze zapakowane i prezentacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Właśnie tego potrzebowałem do szybszego montażu. I to nie lada sprawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$8.07
    • US$7.38
    • US$19.19
    • US$10.99
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$23.09
    • US$74.99
    • US$38.39