Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(311)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(311)
    • 5 Star(304)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Im większy pasuje do procesora idealnie, tym mniejszy pasuje idealnie do USB Phy, trochę mniejszy niż pamięci RAM, ale nie powinno to być problemem. Większy pasuje również do chipa DSP mojego odbiornika Onkyo, co było pierwotnym powodem zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Niektóre miały naprawdę dobry klej, inne mniej. Użyłem ich do chłodzenia VRM i pamięci na GPU moich komputerów, po tym jak wymieniłem chłodnicę na chłodnicę procesora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Zgodnie z zapowiedzią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Bardzo małe, niż się spodziewałem. Ale to działa dobrze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Tak jak opisano i szybka wysyłka. Dziękuję. Kupię od nowa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2017

    these heatsink are very nice, they are small and can be used for ICs or SMD components like processors, power supply regulators and so on. Not yet tested but positively impressed. questi piccoli dissipatori possono essere usati con IC e componenti SMD come ad esempio processori o regolatori di tensione. Non ancora montati ma giudizio positivo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    安定の安さでお気に入り♪ ドローンに搭載するVTXやDVR基板の冷却用で使用しており重宝してます。 もう少しフィンの高さを抑えたタイプもあると良さそうですね😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2017

    It seems like the adhesive used is not thermotransfer able and that in my opinion make those heat sinks perform much lesser than they could. I replaced adhesive with the one more suitable for the purpose. works better now

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2017

    I intend to use them to cool various small electronic components. They have a sticker in the back with adhesive but they don't have a thermal compound. So far i use them to cool a high power LED and did the job nicely.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2017

    I use these primarily on video transmitters, and the larger ones on esc's, before peeling the adhesive backing, just template cut through the heatshrink remove backing and stick it to the heat plate. The smaller ones weigh a mere 0.6g the larger ones 1.2g, and they add about 2.25 sq cm and 5 sq cm in surface area for cooling.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 203
    • Ft16 175
    • Ft8 084
    • Ft11 025
    • Ft16 538
    • Ft39 941
    • Ft5 879
    • Ft28 308
    • Ft1 168
    • Ft6 251
    • Ft7 715
    • Ft3 673
    • Ft7 349
    • Ft2 203
    • Ft4 774
    • Ft15 803
    • Ft19 094
    • Ft2 865