Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Świetna jakość i wszystko potrzebne do rozsądnej wielkości ogrodu. Złącza do standardowych kranów lub do dodawania do standardowej rury poli. Każda dysza niezależnie regulowana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Produkt przyszedł Nie uiszczałem opłaty za wysyłkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Wszystko okmerce, dobra szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Produkt ten jest w dobrym stanie i szybko. Jakość jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Produkt przyszedł bardzo szybko z Chin do Grecji w około dwóch tygodni. Włączając wszystko, co jest na zdjęciach, będą połączone z systemem Gardena. Czas pokaże ich wytrzymałość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Dobra uwaga ze strony i firmy specjalizującej się w dostawie.. Dobry produkt .. .. Nadal kupuję Banggood.. Bardzo dobry zestaw, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Będzie dobrze działać w moim ogrodzie, nie mogę się doczekać, aby go zainstalować .. Szybka dostawa z drugiego końca świata na naszą małą wyspę..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Wąż musi być podgrzewany we wrzącej wodzie, aby go zainstalować. W przeciwnym razie wąż nie wytrzyma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Jeszcze go nie zainstalowałem, ale wygląda na dobrej jakości produkt. Duża ilość sztuk w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    اجيد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$36.99
    • US$22.99
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$26.99
    • US$27.99
    • US$53.99