Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(753)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(753)
    • 5 Star(707)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    To robi różnicę, nie odstajesz od dna przy nakładanych. Używam bluesa Otemu i widzę różnicę, mniej głośno niż wcześniej. Produkt idealnie dopasowany do moich nasadek, był tylko jeden element defektu fabrycznego, ale z tą ilością nie mam z tym problemu. Jeśli szukasz taniego i łatwego (nie wymaga lutowania) opcji, aby całkiem w dół klawiatury, powiedziałbym, że jest to najlepsza opcja, że próbowałem. Jeśli chodzi o transport, to dotarł wcześniej i naprawdę to doceniam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Raz jeździłem nim na GK61 na każdym przycisku, i szczerze mówiąc, to obniżył głośność prawie tekstu, i palce, które były z klawiaturą, i skorzystałem z redukcji dystansu do przycisku w wielu grach, i prędkości druku, szczerze, Dla tej wartości. To słodko-gorzkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Pierścienie i guma mają dobrą jakość. Niestety, jeśli masz klawiatury płyt głębokich, nawet zastosowanie 2 pierścieni znacznie zmniejszy tłumienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Produkt zgodny z opisem Sprawia, że ton dna klawisza jest bardziej głęboki zamiast klikniętego tonu przed i lepiej. Jest to najprostsza, szybsza i tańsza aktualizacja można zrobić do klawiatury mech.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    I’ve had these for a week now and there working fine I bought these to keep my keyboard from being like a ps4 starting up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Naprawdę dobry produkt Naprawdę to lubię dobre opakowanie Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Bardzo dobrze, dziękuję. Zadowolona z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    I can tell a huge difference but kinda disappointing on the cost

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Przybył w dobrym stanie:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wygląda bardzo solidnie, plus szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 071
    • Ft24 963
    • Ft5 685
    • Ft6 001
    • Ft2 778
    • Ft28 439
    • Ft6 823
    • Ft9 478
    • Ft7 265
    • Ft8 214
    • Ft18 958
    • Ft17 062
    • Ft16 493
    • Ft20 222
    • Ft15 925
    • Ft19 338
    • Ft24 647
    • Ft7 265