Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Dostawa zamówienia 18 dni. Nie ma uszkodzeń, wysokiej jakości bar, 2 baterie w zestawie, sprzedawca dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Tak jak w reklamie. Dobry produkt, działa perfekcyjnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    To mój drugi kaloryfer, i jak po raz pierwszy. Plastikowe pudełko ma również zadrapania bardziej widoczne niż na kalibrze, a pudełko ma pęknięcia. Paczka powinna być lepiej zabezpieczona do transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dziękuję wszystko działało świetnie to jest w idealnym stanie jestem bardzo szczęśliwy tylko to mam do powiedzenia jest podręczniki dla innego kalibrary nie było dla tego, ale wykombinowałem i mam właściwą baterię dziękuję Aby zamówić więcej rzeczy od was teraz wiem, że to przyszło bezpiecznie i to dokładnie to, co chciałem dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Все нормально, точность в порядке. В комплекте к инструменту идут 2 батарейки и маленькая отвертка для снятия крышки батарейного отсека.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Ładny wyświetlacz cyfrowy i działa dobrze. Mam go używać z moją drukarką 3D, gdy muszę zmierzyć części, które chcę zrobić. Wyświetlacz jest łatwy do zobaczenia i jest dokładny. Zdolność do pomiaru zarówno na zewnątrz, jak i wewnątrz odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Opberg box gescheurd,en er zit geen schroefje in het batterij deksel. dus kan batterij niet vast houden! Maar ziet er verder wel goed uit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Doskonała obsługa Banggood Twoje usługi, produkty i komunikacja są 1. klasy. 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Wykonanie i funkcjonalność Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$88.74
    • US$59.99
    • US$55.99
    • US$23.99
    • US$66.99
    • US$49.99
    • US$14.99
    • US$75.99
    • US$39.99
    • US$54.99
    • US$56.99
    • US$69.29
    • US$54.99
    • US$12.99
    • US$233.99
    • US$21.99
    • US$23.09