Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(431)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(431)
    • 5 Star(396)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Prosty Caliper, zrobiony z nieco taniego plastiku, który pojawił się trochę wygięty na krawędzi, mimo to jest całkiem dokładny i wykonuje swoją robotę. W sumie za cenę zapłaconą jestem w większości zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Satysfakcja produktu, starannie spakowane, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Wydaje się nieco kruche, chociaż podobno jest z włókna węglowego, użyłem go do wykonania pomiarów wymagających precyzji i nie miałem problemów do tej pory, działa doskonale na to, czego potrzebuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Bardzo przydatne, trochę kruche, plastikowe, ale działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Wykonany z dobrej jakości tworzywa sztucznego potrzebowałem tego do mojego RC działa naprawdę dobrze 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Mam je dzisiaj dokładnie 1 miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dobry produkt do lekkich miejsc pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Jest słodka i słodka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2018

    El producto es bastante bueno creo yo para trabajos como los mios que son casuales y nada profesionales, pero que requiero una medicion exacta. El producto se siente eso si de plastico pero en cuanto a las mediciones es bastante exacto y bueno que es lo que a mi me importa, yo lo recomendaria bastante ya que aparte de todo es un buen precio y ademas tiene milimetros asi que es aun mas exacto que algunos que vi. Y tiene calibracion a cero asi como encendido y apagado. Y que decir de esa pila extra para no gastar 5 dolares mas. Recomendado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2018

    I am always needing to measure RC batteries for my RC projects and my analog set just was not precise enough. This new digital caliper is just what I needed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 981
    • Ft4 993
    • Ft4 993
    • Ft15 137
    • Ft19 268
    • Ft3 921
    • Ft16 413
    • Ft5 348
    • Ft4 940
    • Ft11 429
    • Ft6 485
    • Ft1 851
    • Ft56 737
    • Ft6 748
    • Ft9 631
    • Ft8 339
    • Ft12 130
    • Ft10 703