Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(302)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(302)
    • 5 Star(274)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Przybyło przed datą. Opakowanie było dobre, a wszystkie pojemniki były pełne strumienia, chociaż nie wiem, czy waga jest taka sama. Strumień uwalnia od dymu i zapachu. Połączenie lutownicze jest mocne i czyste. Flux jest gładki i można go umieścić i nałożyć za pomocą zwykłej strzykawki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Przybyli w ciągu 14 dni. Czytałem już o tym świetne recenzje. Dobra pasta do lutowania, która rzeczywiście działa, używała jej do lutowania SMD i THT. To produkt podobny do wosku i jest łatwy do czyszczenia. Nie ma prawie silnego ani złego zapachu. W celu prawidłowego dawkowania używam strzykawki z kanalikiem 1,2 mm. Strumień topi się w gorącej wodzie i można go łatwo przyssać przez strzykawkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dostawa będzie za 2 tygodnie. Wygląda na to, że Banggood jest teraz wysyłany do lokalnego kuriera, a następnie wysyła go do twojego domu. Zadowolony z pasty i dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybył za 10 dni. Czytałem świetne recenzje na ten temat, ale sam jeszcze nie spróbowałem. Czytając okładkę to naprawdę musi być świetna rzecz, nawet Bóg miał w niej swoją rękę (patrz linia 2 na zdjęciu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    I'm so surprised that I got here early. really stoked!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Szybka dostawa dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Muy satisfecho con mi compra, el frasco es grande y con buen contenido de flux de buena calidad. Recomendado desde Cancún Quintana Roo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Przybywam za 20 dni do Meksyku, nie używam go jeszcze, ale jestem w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Nieźle, nie śmierdzi. Tylko waga jest mniejsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Zgodnie z reklamą. Dostarczone szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 584
    • Ft3 289
    • Ft3 577
    • Ft3 656
    • Ft2 557
    • Ft1 793
    • Ft3 077
    • Ft2 925
    • Ft2 532
    • Ft3 289
    • Ft2 557
    • Ft3 289
    • Ft3 295
    • Ft2 925
    • Ft4 027
    • Ft2 925
    • Ft2 925
    • Ft4 116