Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    Dotarło do mojego domu w ciągu 12 dni, jeszcze go nie testowałem, ale jest w idealnym stanie 👏👏

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Otrzymałem go w 5 dni od CZ. Próbowałem panelu słonecznego. Działa. Jest wrażliwy na niskie światło. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Ładny panel słoneczny. Przydałyby się lepsze okablowanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dzień dobry, Ten projekt jest rażąco źle opisany przez producenta, ponieważ twierdzi, że to 150watowa jednostka, ale zgodnie z testami i informacjami teoretycznymi przekazanymi mi przez profesora ognia z Uniwersytetu Technicznego w Atenach, całkowita powierzchnia jednostki wynosi 0,25 metra kwadratowego i na tej podstawie może ona wytworzyć maksymalnie 50-60 watów dla jak najlepszej wydajności, Ponadto nasze testy pomiarowe zdołały uzyskać maksymalnie Ampere około 2,5-2,8 A Średnica użytych przewodów nie ma zdolności do przewożenia prądu potrzebnego do dostarczenia 150watowej jednostki. Błędny opis producenta jest jasny i obraźliwy. Spodziewam się pańskiej interwencji i niezadowolenia w regionie ponad 50%. Oprócz tego urządzenie wydaje się pracować dla 50w panel OK. Pozdrawiam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Przedmiot tak szybko, jak to możliwe, w samą porę. Produkt jest zgodny z opisem i dotarł w oczekiwanym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Przeprowadziłem prawdziwe testy, produkt mówi o 150w, ale osiąga maksymalnie 48w mocy, i daje maksymalnie 2 ampery przy słońcu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Napięcie, które mierzyłem 17.9 V. Założyłem go na szpilce, która została zmiażdżona z transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Alles jest najlepszy. Macht był w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 909
    • Ft5 373
    • Ft72 956
    • Ft25 723
    • Ft80 250
    • Ft21 883
    • Ft47 612
    • Ft7 291
    • Ft29 297
    • Ft16 892
    • Ft11 849
    • Ft3 321
    • Ft90 620
    • Ft39 892
    • Ft16 892
    • Ft7 261
    • Ft8 641
    • Ft32 635