Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Obiekt bardzo szybko otrzymał od Chin do Sydney. Przybyli w dobrym stanie do moich drzwi. Będę przeglądać dalej, kiedy już skonstruuję, mam już wydrukowane księżyce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    I didn't complete circuit, when I complete will rewrite this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Bardzo długo wysłane, ponieważ. Skończyły nam się zapasy. Następnie dostawa prawie 45 dni do Petersburga, a w wyniku wysłania nie tego, co zamówiłem... Zamiast diy Levitator dostarczył kolejny zestaw. Wyraźnie różni się od tego, co jest w kolejności. Dane na znakach się zgadzają, ale tak nie jest. Najwyraźniej pomieszały się w pakowanie. Proszę wysłać mi to, co zamówiłem lub zwrócić pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Witam, dość szybka dostawa, szybsza niż wcześniej, więc dobry punkt. Jednak nie ma instrukcji, dokument w języku chińskim i zepsuty magnes. Jak mam to teraz zmieścić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Produkt jest dobry, ale bardzo szybko się nagrzewa. Przewodnik jest do kitu. Lepiej lutować patrząc na zdjęcia. Było kilka dodatkowych materiałów (oporność itp.). Ale rezystor 5.1k brakowało dwóch elementów. Musiałem je kupić gdzie indziej. PS1: Magnesy, które pozostają w powietrzu, muszą być trójkątem odwróconym, jak na zdjęciach. To nie działa, jeśli użyjesz jednego magnesu. PS2: Instrukcja nie mówi nic o P2 i P3. Ale musisz je też lutować.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Dostałem go dzisiaj, ale to była zupełnie inna sprawa. Zamiast tego, co zamówiłem, otrzymałem obwód elektroniczny z KUH95307-dbj68bqW i POA8727178. Bardzo mi przykro, ale są nie do przyjęcia. Ciekawe, czy przyślą mi właściwego?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Produkt jest ładny, ale instrukcja obsługi była całkowicie po chińsku. Obwód działa dobrze, wymaga bardzo małej kalibracji (to też jest bardzo łatwe). Może obsługiwać wagę tylko 50-80 gm, nie nadaje się do dużych przedmiotów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Bardzo, bardzo złe instrukcje, to nigdy nie działa, staram się zrozumieć, w czym problem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wszystkie części w porządku. Przybył we właściwym czasie, jednak jeden magnes już na nim był i było dość trudne, aby przenieść go z powrotem na miejsce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Szkoda, że nie podano diagramu elektronicznego. W przeciwnym razie brakuje magnesu 23 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.99
    • US$4.59
    • US$8.04
    • US$13.99
    • US$26.99
    • US$6.99
    • US$9.99
    • US$19.54
    • US$12.99
    • US$3.44