Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    W porządku, działa dobrze. W przypadku braku opisu, użycie dwóch czarnych plastikowych części musi być zebrane z innych stron (do regulacji i ostrzenia noży ). zmierzyłem 13600 obrotów, ale jest to określone przez stan baterii, pojemność i ładowanie. Nie ma wpływu na jego stosowanie. Nie ma sprawy. Działa dobrze. W przypadku opisu efekt pozostawionego czarnego znaku musiał być złożony z różnych źródeł (do rysowania i przetwarzania noży). Potrzebuję 13600 obrotów, ale to jest zrobione przez grupę, w tym jak i jak roku. Jego stan nie jest jasny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, wydaje się to być wartościowe urządzenie. Śruby obudowy to A2 (ze stali nierdzewnej). Jedyna wada osłony pasa ma lekkie pęknięcie, które nie jest tak tragiczne. Wydajność cenowa jest na razie podana. Będę cię informował po pierwszych kilku godzinach testów. T.M.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Całkiem dobrze rozwinięta, grubość 2 mm. Prędkość jest stabilna, zarówno pusta, jak i załadowana, ma całkiem mocny silnik. Inni już napisali rpm, pominę to, bo nie mogę nawet zmierzyć. Z baterią poniżej 3Ah, nie warto dotykać, zbyt szybko ją wyczerpuje. Natomiast śruba nożowa nie jest tak dobrej jakości lub jest bardziej dokładna. Narożniki śruby są „lizane" Maszyna jest w porządku za tą cenę. Przy rozsądnym użyciu, może to wiele potrwać. Na końcu jest mały dystans, więc kiedy go odłożysz, nóż nie dostanie się do materiału pod spodem, podczas gdy bezwładność obraca nożami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Działa doskonale, wielka moc i obsługa. Planer ma możliwość wymiany szczotek bez otwierania ich przez dwie wtyczki zewnętrzne. Perfekcyjne pakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Szybka dostawa. Pakiet i planista w dobrym stanie. Sam planer działa bardzo dobrze i posiada pełne rozmiary ostrza (dobra). Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Wygląda świetnie i robi swoje. Brzmi ciężko, jakby miał dużo mocy i ma. Uwielbiam to, Wielka Maszyna za małą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dobry Wyrób! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Jesteś tu szybko, mam nadzieję, że nie jestem rozczarowany...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobrze tylko dlaczego cena idzie w górę, proszę obniżyć cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Proszę, 🙏 rzeczy, które zostały wysłane są zepsute, aluminium jest zepsute, jak mogę dostać odszkodowanie?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$72.99
    • US$65.82
    • US$38.99
    • US$44.99
    • US$49.99
    • US$179.99
    • US$189.99
    • US$14.01