Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(222)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    Ürün Türkiye 20 günde ulaştı kalite olarak nasıl bilmiyorum çünkü bunlardan ilk kez alıyorum Pek kullandığım bir şey değil bazen olsa iyi olur dedim anlar için aldım kenarda dursun

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    Excelente compra a excelente precio, ya todos cortados por tamaños iguales, para evitar cualquier accidente de corto y proteger nuestros cables y circuitos eléctricos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2018

    cumpre com o que eu esperava!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2017

    отличные термоусадочные трубки соответствуют описанию .комплект 150 шт разного диаметра

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2017

    Gaine thermoretractable... conforme à la description... Plusieurs tailles livrées... idéal pour l'isolation des connexions et soudures petites ou grosses..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2017

    This set is a staple in my shrink tubing box, the large majority of what I use is the Black and Red for all power connections ... this kit allows me to purchase just what I use on a regular basis and not a lot of tubing I will never use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Normalne, różnorodne, czerwono-czarne rury skurczowe przydatne zwłaszcza dla takich kabli kombinacji kolorów (głośniki, moc prądu stałego,...)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    good product !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2019

    дёшево и хорошо

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$115.00
    • US$16.46
    • US$9.23
    • US$4.61
    • US$9.99
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$57.99
    • US$36.99
    • US$10.99
    • US$6.92
    • US$6.99
    • US$10.38
    • US$18.99
    • US$12.69
    • US$351.11
    • US$12.99