Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Produkt zgodny z opisem, działa lepiej zgodnie z oczekiwaniami. Części z tworzyw sztucznych są solidne i przylepne pianki 3M trzymają się mocno i niezawodnie. Po pierwszym zamocowaniu nie jest łatwo go usunąć, ale jest to możliwe bez uszkodzenia drewnianej powierzchni. Magnesy są silne, a posiadacze są praktyczne, aby je złapać w razie potrzeby. Dostarczone trzy tygodnie po zamówieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Już dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Przybyło szybko i dobrze spakowane. Wydaje się solidnie wykonane, a klucze magnetyczne są solidne i funkcjonalne. Zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Produkt dotarł szybko i w dobrym stanie. Jestem bardzo zadowolony z materiału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Są one bardzo łatwe w użyciu i niesamowicie przydatne. Używam ich też w biurze i nie tylko, żeby trzymać dziecko z dala, działa jak normalny niewidzialny zamek, tani, łatwy do zainstalowania i skuteczny węszy. (Zgaduje, że można by je otworzyć z wystarczającą siłą)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Seems good value for money, been using them for 2 days and they work fine, arrived fast in good package!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Nagyon jól használható zárak. Nagyon szeretjük őket, ez már a második csomag, amit rendeltünk. Csak ajánlani tudom!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Każdy rodzic tego potrzebuje, gdy dziecko zacznie chodzić. Te działają dobrze, klej jest dobrej jakości, zamki są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GalVIP1
    IL
    13/11/2020

    Świetny! Szybka dostawa, świetna jakość, dokładnie tak jak w reklamie! Polecam raz za razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Inteligentny system blokady, nie jest tylko dla dzieci jest lepszy niż to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,215
    • Ft7,178
    • Ft4,443
    • Ft2,994
    • Ft5,810
    • Ft4,101
    • Ft2,608
    • Ft15,541
    • Ft6,215
    • Ft4,785
    • Ft18,650
    • Ft6,152
    • Ft18,028
    • Ft28,598
    • Ft4,116
    • Ft9,572
    • Ft4,660
    • Ft5,469