Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Dobra jakość, szybka wysyłka. Podręcznik jest w języku angielskim i instrukcje są jasne. Dobre narzędzie dla każdego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Doskonała! Dobra jakość produktu cena, podoba mi się projekt, już wypróbowałam i myślę, że są dobre, polecam je!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Gratulacje bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dobre urządzenie do czyszczenia uszu. Przyczepy są bardzo miękkie i przytulne. Nie rozumiem jednak różnych kolorów załączników. Pomyślałem, że kolor oznacza stopień twardości lub rozmiaru, ale czuję się do mnie i wygląda tak samo. Różne stopnie twardości to dobry pomysł. W przeciwnym razie produkt jest bardzo udany w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybywam szybko i bez opóźnień i w idealnym stanie, spełnia swoją funkcję czyszczenia uszu, jest miękki i nie lekceważy. Polecam sprzedającego. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Doskonały produkt, dobra użyteczność. Dobre opakowanie. Dobry stosunek wartości. POLECAM WSZYSTKIE Drozsdik Attila Węgry. Po 22 latach w Water Polo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    To naprawdę działa, a nie spodziewałem się aż tyle, tylko dla pieniędzy z wysyłki. Dzięki, Bangood :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    γρήγορη αποστολή πολύ μαλακές κεφαλές προσωπικά όμως δε με βόλεψε.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 142
    • Ft2 793
    • Ft3 736
    • Ft5 309
    • Ft4 680
    • Ft9 432
    • Ft8 454
    • Ft8 454
    • Ft5 186
    • Ft3 928