Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2019

    El articulo es mas pequeño de lo que parece, se notan en ciertas uniones las marcas de pegamento y pequeñas aberturas, de ahí todo bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    deadpool Pikachu prodotto fatto veramente bene, da collezione. unico difetto che la scatola di consegna era molto rovinata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2019

    Very good quality satisfied with everything.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Dałem to mojemu byłemu, produkt był bardzo dobry pod względem wysyłki, dobra jakość, ale... Pieprzyć ją ehehh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    A embalagem veio muito amassada porem o conteúdo estava em perfeitas condições. O embalamento podia ser melhor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2018

    It’s better than my expectation, but it was broken when it arrived.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2019

    This was a toy that I purchased for my grandson for Christmas. I am very sure that he will be extremely happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2018

    Great quality and nice looking figure. Sits on my office desk now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Bardzo ładnie, przybył wcześniej niż się spodziewałem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Podoba ci się, ❤ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$61.20
    • US$32.33
    • US$34.99
    • US$87.78
    • US$7.99
    • US$57.74
    • US$328.90
    • US$11.54
    • US$12.64
    • US$39.99
    • US$42.99
    • US$6.99
    • US$19.62
    • US$6.43
    • US$8.04
    • US$18.99